Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro

Synp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanka związane z allegro

1. Jak zrobić swoje tło graficzne, i gdzie je zapisać

2. jak wystawiam swoje aukcje to muszę za nie zapłacić, gdzie to mogę sprawdzić ?

3. Czy jak ktoś odemnie kupił coś na allegro ( przez PayU ) to te pieniądze mam na allegro na ich stronce

o czy te pieniądze mogą tam sobie leżeć ?

Opublikowano

1. Masz tam parę przykładowych a jeżeli chcesz swoje to prawdopodobnie robi się to tak jak stronę...

2. Tak musisz zapłacić Moje Allegro / Moje konto / Rachunki / Bieżące saldo i wypłata....

Mi dopiero przyszło upomnienie na maila jak przekroczyłem 10zł... a aukcja kosztuje ok. 50gr...

3. Jak ktoś zakupi coś od Ciebie przez PayU to te pieniądze masz na swoim koncie allegro

Moje allegro / Moja sprzedaż / PayU / Saldo i wypłata... I pieniądze mogą tam leżeć,

możesz również płacić nimi gdy coś kupisz...

Opublikowano

1. Gdzieś tam musi być " wybierz własny szablon"

2.Musisz zapłacić Moje Allegro > Moje konto > Rachunki> Bieżące saldo i wypłata....

3. Płacić nie możesz nimi raczej, możesz je wypłacić na konto bankowe i sobie z konta zapłacić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...