Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] offtank

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie powoli wolnymi krokami zbliżam się do lvl 20 i do runek trial 3 obecnie gram Dariusem pro postać tylko czasami sie srają ze wszystkie kile do mnie :P ale nie o to chodzi mam pytanie jakie runy kopić na Dariusa i jaki bulid bedzie dobry tak zeby miec deffa i attak z tymi runami. I jeszcze jedno jakiś bohater to offtank ale taki który będzie mógł grać na runach pod Dariusa albo ad carry

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Runy standard pod offtanka:

Znaki: 9x flat AD/armor pene.

Glify: 9x m.res. per lvl

Pieczęcie: 9x flat armor

Esencje: flat AD

Na takich runkach będzie też mógł grać Lee Sin, który jest offtankiem do jungli. Są to chyba runy na wszystkich offtanków ;)

Build sytuacyjnie, ale zazwyczaj się składa tak: Mercury->Frozen Mallet->Paszcza Mamlortiusa->Warmog->Atma->BT

Co prawda build nie jest najlepszy, ale daje wszystko, czego nam potrzeba. Survi, resisty, armor i trochę dmg.

7m9a.png

Opublikowano

ktoś jeszcze się wypowie ?? a Garen tez offtank

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Pod każdego offtanka składaj Frozen Maleta.. Dla mnie to jest najzajebistszy item jaki Riot stworzył. Dmg+Życie+Slow : ) Po prostu wszystko w jednym.

Pod Dariusa składaj też tak jak napisał wyżej Paszcze Malmortiusa : ) Jeżeli nie macie tanka, albo przeciwnicy mają full ap/ad to oczywiście składaj itemy pod nich. (Kolczuka[AD], Siła naury[AP]) Albo jak mają samych papierów to możesz pozwolic sobie Dariusem na jakiegoś krwiopijca,ostrze, pod Dariusa pasuje lecz pod innych to nie wiem.

Garen też jest offtankiem i najlepiej rób na niego bardzo podobny build do Dariusa : ) - Czyli Malet,Warmong,Atma

Nie bardzo rozumiem końcówkę twojego posta.. Chodzi Ci o to jacy bohaterowie są też offtankami i żeby grać nimi na tych runach ? Jest wiele takich, nawet Rengar

który wyszedł wczoraj.

Opublikowano

kupuj rengara. Bierzesz te runy co typo u góry napisał i będzie gicior.

Sam mam Rengara i jest dobrze.

91.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...