Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fish Bot i bezpieczenstwo

ProMaupa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Forumowicze;D

Mam pytania odnosnie fish bota 1.2 (od kamera):

-co zrobic aby uniknac bana ??(nie piszcie zebym nie lowil :D)

-gdzie najllepiej lowic?? (mapa,kordy)

-na ile ustawic opoznienie ?? ( ja lowie na 3.000)

-macie jakies lepsze boty ???

-czy 5 malz w prawie 3h to dobrze ??? (wedka+3)

- czy jezeli postac do lowienia byla kiedys na emailu glownej postaci (teraz zmienilem na inny mail) to czy glowna postac tez dostanie bana ??? czy tylko to jedno konto zostanie zablokowane ????

Prosilbym o szybka odpowiedz .

Dzieki

Opublikowano

1. Nie wiem

2 Tam gdzie jets duzo osob czyli w m1

3.Nie wiem

4. Od m2bob masz lepszego bo otwiera wywala itp wszystko co chcesz

4.Chyba nie :D

5. Raczej nie

@Edit na 1 pytanie

Jak uniknac bana??

Proste wystraczy m2bob tak jak wczensiej pisalem i tam jest taka afunkcja jak;

Zmien ch jesli gracz jets blisko

Zmien ch jesli GM jest blisko

Zmien ch jesli GM napisz

Albo mozna ustawic wylacz bota jesli....

Opublikowano

1. Ustawiac postac w malo uczeszczanych miejscach , jedyne dobre rozwiazanie.

2. Obojetnie gdzie byle obok ciebie byla woda, mozesz bota postawic na pustyni tam gdzie jest takie jeziorko z woda i tam powinno byc ok;>

3. Osobiscie uzywam takich czasow:

+1 ----> 2850

+2 ----> 2800

+3 ----> 2750

+4 ----> 2650

+5 ----> 2650 lub 2900

+6 ----> 2650

+7 ----> 2650

+8 ----> 2600

+9 ----> 2600

Znalazlem je dawno na forum i do tej pory dzialaja :>

4. Wedlug mnie fb od kamera jest ok i nie szukaj innego.

5. To wszystko zalezy od szczescia, mozesz w ciagu 5 minut zlowic 5 malzy a mozesz przez 3godziny miec 0 malzy:)

6. Trudno powiedziec ale raczej jezeli dadza Ci bana na ip to czy na tym czy na innym mailu nic nie pomoze;p

Mam nadzieje ze pomoglem

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

To ze przy wodzie i w malo uczeszczanych miejscach to wiem tylko chodzi mi o podanie jakiegos waszego sprawdzonego miejsca (kordy) mam moda wiec moge si eprzeniesc gdzie chce tylko podajcie gdzie . Dzieki za odpowiedzi postaram sie + dac

Prosilbym jeszcze o link do downloadu m2bob

Opublikowano

z tymi małżami to krucho masz ja na privku jednym gładziudko po 40 małzy na 1.3h łapałem ;d

tylko to nie jest priv tylko na pl'u

PaRoDiiXaR ja lowie na PL

Czy w M3 dobrze ryby biora?? lowil ktos ??

Opublikowano

Uważajcie bo teraz często sprawdzają, wczoraj dostał mój ziomek bana, a dzisiaj po południu ja za fishowanie, najlepiej używać od m2boba bo jak widzi gracza albo GMa to wylogowuje/zmienia channel albo wyłącza bota;) Dużo funkcji, szkoda że z Kamerem nie działa, bo słabo zbiera tak swoją drogą ;x

Opublikowano

Bana na ip niema , jest tylko na konta na tym samym mailu , i na konta powiązane które dostało bana , czyli np. czitujesz na dh postacią 1lvl , a itemy przerzucasz na swoją głowna postać to bana dostaniesz na obie. Najlepiej przerzucać wywalając na ziemie i nie na swoją głowna postać tylko np na postać specjalną na której trzymasz małże.

Co do botów , to łowiłem na m2bob , erpel 4.4 , i od kamera. na m2bob i erpel banik był praktycznie po kilku godzinach. Na fb od kamera łowiłem raz 1 dzien i ban , innym kontem 3dni i ban , lecz zawsze był ban. A łowiłem zawsze kiedy byłem przy kompie , więc ban nie od gm , tylko że HS wykrył. Pisałem do supportu za kazdym razem i za kazdym razem pisali , ze hs wykryl. Dziwi mnie to , że m2bob'a nie wykrywa na exp bocie , a na fishu wykrywa po paru godzinach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...