Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Fb

jdalkwjalskdw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde mam problem z fb z metin2mod.tk co mi dal Gamus gdy zrobilem 1 i 2 sposob to gdy zaloguje sie na koncie to nie moge wlaczyc opcji f6 moda i gdy biegne np A i W to mi kolka robi albo jak biegne tylko W to jak puszcze dalej biegnie i tak scina czesto . ;/ I czy mozecie mi podac ten czas po jakim ma wyciagac wedke zeby bylo +1 +2 +3 +4 wedka wszystkie opisane :D z gory dziekuje.

Opublikowano

PokerDown ale mi chodzi o czas na fishobcie bo tam sie ustawia dayle czy cos takiego to chyba to ze wyciaga ryby po takim czasie czy tam czeka po wylowieniu . A tak wgl to nikt nie odpiowiedzial na : Kurde mam problem z fb z metin2mod.tk co mi dal Gamus gdy zrobilem 1 i 2 sposob to gdy zaloguje sie na koncie to nie moge wlaczyc opcji f6 moda i gdy biegne np A i W to mi kolka robi albo jak biegne tylko W to jak puszcze dalej biegnie i tak scina czesto . ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...