Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Salto

Pegarożec.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Mam pytanie.

Jak zrobić to salto, co ma Hunter ? Widziałem już Shadowa, Assasyna ok. 32 lvla z tym skillem, a ja (chyba) nadal go nie mam.

Na pewno jest on też dla scouta, bo nawet na filmikach PvP widziałem, jak Scouci robili salto i wyrzucali pułapkę w tym czasie.

Nagradzam pomoc.

Pozdrawiam.

51708373187730018158.png

Opublikowano

może chodzi co o Double Jump ;) taki skill- na shadowie jest na 100% bo go mam(Commands), a do scouta to też jest commands dzięki któremu można wyrzucić 2 trapy albo 1 jak ktoś nie zdąrzy albo ma CD drugiej

fs.png

Opublikowano

On na 1 pkt jest Master, nie dam rady teraz sprawdzić na jakim go można odblokować ale napewno na małym, jak masz shadowa czy co tam to w Commands popatrz u Hunter Trainera

fs.png

Opublikowano

sorrki, że nie odpisywałem ale coś mi sie zwaliło :D na Scoutcie nie ma Double Jump, jest jedynie Aerial Trap, który służy do wyrzucania Freezing i Explosive Trapa, Assasin ma double jumpa, na skill liście widnieje :)

fs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...