Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug

shinen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie ,

czy posiada z Was informację o bugu . Wiem , że umie to zrobić bardzo dużo osób , ale nie moge wpaść na ten bug. Bede bardzo wdzieczny . Proszę nie podejsć do tego obojenie , może i Ty bedziesz potrzebował kiedyś pomocy .

Pozdrawiam i lieczę na pomoc.

Opublikowano

na tym filmiku nic praktycznie nie widac ;)

Jest naepwno jakiś inny sposób bez programu charles , która dla mnie jest srasznie skomplikowany.

Prosze o pomoc ;)

Opublikowano

Jak nie widać ? o.O Oglądaj w naj. jakości, a może masz coś ze wzrokiem xD Ja normalnie widzę.

To działa chyba na jednej zasadzie czy charles, czy co innego.

1375884335-U390809.png

Blue Member

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Haha. Co za bzdury mi tu opowiadacie , na każdym serwerze działa np: bug na złoto , klonowanie armatek ale niestety coś pokombinowali z Seafight i przestały działać boty , w tym niestety także bugi. Przykro mi ale na tą chwilę nic nie znajdziesz. Ale nie mart się na moje zmysły zaraz coś będzie :) Bugi itd. ludzie nie są głupi.

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Witam posiadam buga na szrapnela, zbugowane pokłady, podstawe, złoto ? Szukam Buga na Darmowe Kryształy i Mojo, Darmowe Przetalentowywanie oraz Szybki bug na złoto[ Ten 2 ]!!!

Pisz GG: 44417167

Opublikowano

Witam posiadam buga na szrapnela, zbugowane pokłady, podstawe, złoto ? Szukam Buga na Darmowe Kryształy i Mojo, Darmowe Przetalentowywanie oraz Szybki bug na złoto[ Ten 2 ]!!!

Pisz GG: 44417167

Dobrze widać że chcesz ładnie zarobić , i tak ani grosza nie dostaniesz :) I tak to pewnie nie aktualne dlatego że wszyscy już powyciągali z jednego takiego buga sporo kasy i to leciało do bractwa. Ale już wsyzstkim kase usuneli nawet z bractw.

A co do tematu to na tę chwilę tutaj nie znajdziesz buga ale szukaj na innych stronach i próbuj szczęścia :)

Pozdrawiam! :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie ,

czy posiada z Was informację o bugu . Wiem , że umie to zrobić bardzo dużo osób , ale nie moge wpaść na ten bug. Bede bardzo wdzieczny . Proszę nie podejsć do tego obojenie , może i Ty bedziesz potrzebował kiedyś pomocy .

Pozdrawiam i lieczę na pomoc.

siema masz bugga na szarpnele

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...