Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o dział/subforum TrackMania

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Witam. Moja sugestia dotyczy się dodania działu gry TrackMania. Lub subforum TrackMania w dziale inne gry.Poniżej linki do opisu gry itd.

Opis:

TrackMania 2 jest pełnoprawną kontynuacją popularnej gry wyścigowej z 2003 roku, która w międzyczasie doczekała się wielu samodzielnie funkcjonujących rozszerzeń. Za stworzenie omawianego sequela ponownie odpowiedzialne jest francuskie studio deweloperskie Nadeo.

Ogólny charakter rozgrywki pozostawiono w bardzo zbliżonej postaci do pierwowzoru, tak więc mamy do czynienia ze zręcznościowym modelem jazdy, wymuszającym wręcz konieczność wykonywania efektownych poślizgów i karkołomnych akrobacji. Kolejne wyścigi rozgrywamy w pojedynkę lub z udziałem innych graczy. W tym drugim przypadku na uwagę zasługuje dodanie opcji zabawy na podzielonym ekranie.

Oczywiście nie będę tutaj wstawiać informacji o każdej edycji TrackMani bo było ich dużo.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Zrób jakiś opis tej gry w tym temacie, bo nie każdemu chce wchodzić się na jakieś strony i to wszystko czytać.

Napisz czy do tej gry są jakieś bugi, hacki i czy ta gra posiada tryb multiplayer.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Z tego co wiem to był dział tej gry w Inne MMO i prawie nie było w nim aktywności

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Gra posiada tryb multiplayer jak i single player. Hacki istnieją ale nie wiele. Czekam na odpowiedź moderatora lub administratora.

Gość kamil40013
Opublikowano

http://www.gamecopyworld.com/games/pc_trackmania.shtml

Proszę.

Opublikowano

Było i zniknęło.

Ja osobiście na NIE, gra nie ma aż tak zajebistej popularności.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

@up: TrackMania nie ma popularności ? Widocznie nie wiesz o innych polskich serwisach dt. tej gry ; ) Organizowane są wielkie turnieje.

Zgodzę się, że są już dużo większe fora TrackManii i wątpię, żeby 1 dział okazał się dobrym pomysłem, bo prawdziwi rajdowcy są na w/w wirtynach i z nich nie uciekają, bo się po prostu nie opłaca.

Jestem na TAK, ale nie za dodaniem działu tylko subforum.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Gość kamil40013
Opublikowano

Było i zniknęło.

Ja osobiście na NIE, gra nie ma aż tak zajebistej popularności.

Zależy kto jakie gatunki gier lubi. Jeśli jesteś za gatunkiem np. strzelanki to na pewno nie znasz TrackMania no chyba , że interesujesz się też gatunkiem do którego należy TrackMania. Co prawda w internecie mało słychać o tej grze. Ale jeśli wejdziesz w świat tej gry to dopiero się przekonasz ilu ludzi w to gra. Dodam jeszcze , że w TrackManie gra cały świat każda narodowość. Więc nie wiem czy można powiedzieć , że gra ma małą popularność.

Opublikowano

Jeśli taka prezentacja jest gry to ja już z góry jestem na nie.

Co to ma być?!

Proszę o jasne przedstawienie gry, a nie jakieś "bezsensowne" odsyłacze.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Grałem w TrackManię, ba, gram nadal, lecz nie sądzę, że dział ma przyszłość.

AceBoy także wyjaśnił, popraw prezkę, jak już.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Gość kamil40013
Opublikowano

Jestem na nie. Był dział o niej, jednak szybko zniknął, mało osób się tym interesuje z mpc.

Czemu od razu dział ? Wystarczy zrobić subforum w dziale inne gry i też starczy.

Opublikowano

No fajnie, i wrzucimy ją do mmo czy fps? lol.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość kamil40013
Opublikowano

No fajnie, i wrzucimy ją do mmo czy fps? lol.

Nie wiem gdzie ale NFS World jest w dziale MMORPG i jest dobrze.

Czekam na dalsze rozpatrzenie podania.

Opublikowano

Gra jest fajna i popularna lecz nie ma sensu robić działu bo gra nie jest tak skomplikowana żeby nie dało się jej ogarnąć. Jestem na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...