Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

mlawamks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby nie lagowało to neta lepszego, a żebyś nie miał ścin to grafę i procka... ;) Podaj grafę i procek to powiem Ci co lepiej kupić... ;)

Opublikowano

Grafe i procka to uruchom proces "dxdiag", a zasilacz to odkręć obudowę i na tabliczce na zasilaczu wszystko pisze... ;)

Opublikowano

Ja bym całego kompa kupował - teraz są baaaardzo tanie . ;) Przykład : ja rok temu kupiłem za 1800 złotych taki komputer : 4 rdzenie AMD Athlon II x4 640 3GHZ

4 GB Ram , NVidia GeForce GT 220 . Mi on absolutnie wystarcza - narazie nie ma takiej gry która by mi się zacinała :) Pewnie za 2 lata będę zmuszony kupić NOWY komputer , bo postęp jest ogromny.Także radzę porozmawiać z rodzicami , by sie dołożyli troszke i zakupili ci nowy komputer.Za 1800-2000 PLN kupisz w tej chwili Intel Core i7 6 GB Ram Nvidia GeForce 500 + . Więc moim zdaniem nie opłaca się kupować jednego , czy dwóch podzespołów .... No i warto zainwestować w internet , jeżeli masz małą prędkość . Jak na Metina 1 mb powinien wystarczyć .

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

Opublikowano

poiwem tyle tak jak up lepiej się opłaca trochę dołożyć i kupić komp , a net (np netia 20mb/s możes stawiać serwer , stabilna sieć, nie rozłączają ci i masz szybki + zmienne IP )

Opublikowano

Grafe i procka to uruchom proces "dxdiag", a zasilacz to odkręć obudowę i na tabliczce na zasilaczu wszystko pisze... ;)

Mam :) Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Proccesor 4200+,MMX,3Dnow,~2,2GHz

Pamięć:1024MB Ram

Karta:Nividia GeForce 8600GT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...