Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Włamanie na konto

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam dość duży problem. Dokładnie chodzi o włamanie na konto i wydanie wszystkich RP. Wyjaśnię krótko: bodajże tydzień temu kupiłem sobie RP za 40zł (już miałem trochę RP na koncie). Zdążyłem kupić sobie Ezreala (a teraz przecena <_<) i skórkę do niego za 487RP. Zostało mi wtedy 975RP i chciałem to sobie zostawić na Rengara, albo, jeśli nie przypadnie mi do gustu (i tak się stało) żeby kupić coś z promocji. Cóż, zanim doczekałem się promocji, ktoś wbił mi na konto i kupił skórkę do Jax'a za całą kasę, która została. Mógłbym to tak zostawić, ale problem tkwi w tym, że Jaxem nie gram, więc i skórka jest mi zupełnie zbędna. I tu pojawia się pytanie: czy jeśli napiszę do supportu, to zwrócą mi kasę za skórkę. Dodam, że już wykorzystałem sprzedaż 3 dowolnych postaci i zwrot po reworku.

7m9a.png

Opublikowano

Skąd niby mieli by wiedzieć że to nie ty kupiłeś tą skórkę? Jest jeden sposób: Możesz do nich napisać o sprzedaż 3 postaci / skórek / postaci i skórek i napisać że chcesz sprzedać tą skórkę do Jaxa i jeśli chcesz to coś tam jeszcze.

@Down. Zawsze jest szansa, że nie zauważą że już sprzedałeś, napisz do nich np. w innym języku i zawsze jest większa szansa...

Game Over

Opublikowano

@up

Widze czytanie ze zrozumieniem sprawia problemy.

@topic

Ja proponuje Ci napisać do supportu. Nie gwarantuje sukcesu, ale kto nie próbuje ten nie ma.

RWRuaWtfX19ldXdfX18xMDhfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX182X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...