Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmniejszyć ból mięśni lub pozbyć się (Zakwasy)

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w ostatnim temacie pisałem jakie treningi pompki i inne duperele, ale jednak poszłem na siłownie u kolegi i to za darmo ;) Teraz pytanie tytułowe: Jak zmniejszyć ból mięśni lub pozbyć się go. Słyszałem, że jak się ma to trzeba iść na trening i on sam zniknie ? Okłady lodem lub sok z 2 cytryn wypić. To pomaga? "Bolą" rece jak by co. Potrzebne odpowiedzi na dziś na godzine max 17:00.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Przy łokciu.. znaczy tam gdzie ręka sie zgina, nie pamiętam jak to się nazywało xD

@Up

Patrzyłem, i widziałem z cytryną i tym "lekkim" rozgrzaniem i pytam czy to działa... -.-

Bo nie bede wpieprzał 2 cytryn jeśli to nie działa <3

3t6EGVz.png

Opublikowano

Ćwicz więcej, ciało się przyzwyczai i będzie mniej bolało :] kup sobie maść na to i smaruj lol.

Opublikowano

Po prostu rozgrzej się dobrze z rana, to zmniejszy trochę zakwasy, a jak idziesz na siłownię to jak zaczniesz ćwiczyć to powinno na ten czas ustać.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Po prostu rozgrzej się dobrze z rana, to zmniejszy trochę zakwasy, a jak idziesz na siłownię to jak zaczniesz ćwiczyć to powinno na ten czas ustać.

O.. dobrze wiedzieć. Ok temat można zamknąć, już wiem co i jak :P

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...