Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybko! Jak zwolnić miejsce na dysku C: ?!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używałem już CCLeanera i Windowsowego Kreatora Oczyszczania, ale i tak mam tylko 400 mb wolnego miejsca! Powiedzcie mi- jakie jeszcze niepotrzebne pliki kwalifikują się do usunięcia? Jakby co to wszystkie gry i filmy już od dawna mam upchnięte na innych dyskach, a ten mi służy generalnie za systemowy. Folder Pobrane też jest trochę przeczyszczony, ale mam tam na tyle ważne pliki że części nie usuwam.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

C:\Users\Twoja nazwa użytkownika\AppData\Local\Temp i tutaj powywalaj śmieci. Miałem tu 15GB niewypakowanego gówna z winrara... Ścieżka dla Win7. W WinXP jest podobnie.

Opublikowano

Wasze rady są głupie CCleaner powinien automatycznie pousuwać te śmieci

Sprawdź pobierane pliki z przeglądarki oraz poszukaj schowanych instalatorów gier internetowych

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Mi odkurzacz dał dodatkowe 2gb miejsca po tym jak użyłem Ccleaner.

Polecam też TuneUp bardzo dobry program ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dzięki za rady. Problem rozwiązany, temat do zamknięcia.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...