Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nie mogę zainstalować aplikacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, mam do was małą prośbę...

Nie mogę pobrać pewnej aplikacji na mojego smartfona, w android markecie pisze mi, że moje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją, wogóle po wpisaniu nazwy tej gry w markecie na telefonie nie wyświetla mi się. Tu jest moja prośba: czy ktoś mógłby mi pobrać tą aplikację i wrzucić instalke na jakiś hosting? Chodzi mi tylko o to, żeby pobrać ową instalkę na kompa, wgrać na karte pamięci od telefonu i sobie zainstalować.

Aplikacja jest tutaj: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.boostr.Air&hl=pl

Za pomoc dam oczywiście like :)

37496916.png

Opublikowano

skoro nie działa to na co liczysz że będzie działać ? telefon nie spełnia wymagań

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

robem, kiedys tez przy jednej z gier mi pisalo tak samo, ale znalazlem instalke na chomikuj, pobralem, wgralem na karte pamieci, zainstalowalem i wszystko smiga do dzis, a tej aplikacji o ktora poprosilem w pierwszym poscie nie moge znalezc na chomikuj ani na innych stronach.

Jesli nikt nie chce mi tego pobrac, to moze znacie jakis sposob na pobranie aplikacji z android msrketu bezposrednio na komputer?

37496916.png

Opublikowano

skoro nie działa to na co liczysz że będzie działać ? telefon nie spełnia wymagań

Wracaj czity pisać -.-

Proponuję Ci zmianę w pliku build.prop (katalog system) z aktulnego wpisu modelu na jakiś naprawdę dobry (np. GT-I9300). Metoda oczywiście wymaga roota, ale dzięki temu nie będziesz już miał więcej problemów z Google Play ;]. Jeśli coś nie jest jasne to pisz na PW.

Opublikowano

dla twojej informacji , nie wszystkie telefony z androidem odtwarzają flash więc w żaden sposób nie uruchomi gry działającej w tej technologii

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Co to za tel ze tego odpalic nie mozesz ? : D na gt 540 smiga az milo <--- sry za brak polskich znakow .. :P pisze z tel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...