Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Papierosy - Dobre, mocne, smakowe - które najlepsze?

Syfus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie dawno zacząłem palić. Mam ponad 20 lat, więc nie piszcie jakichś wyroczni życia. Które papierosy są według was najlepsze? Nie lubię gdy śmierdzą mi ubrania, z palcami no problem. Odór z ust też nie jest problemem. Cole się wypije i przeczeka z 10 minut i nic nie czuć. Gorzej z ciuchami które walą aż do czasu wyprania. Znacie jakieś papierosy które zostawiają mało odoru z ubrań? Jak na razie paliłem - Route 66 Blue, WRC Red,Marlboro Red,L&M Link'i i coś jeszcze ^^

Jak na razie najmniej odoru zostawiają Link'i ale nie będę palił całe życie super slimów :D

Myślałem o westach ice'ach, luck'y strike red,davidoff classic,camel activate,ld mint - nie za mocne nie za słabe mint'y, level red,chesterfield superslime 100 mint,

Jakie jeszcze papierosy polecacie? Interesuję mnie papierosy smakowe - Miętowe, Mentolowe itd. Nie palę owocowych, i nie drogie jak np djarumy ponad 15 zł :/

Opublikowano

Ja nie palę, ale mój kolega palił e-papierosa, nie wiem jak ze smakiem ale nie śmierdzi tak jak normalny :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Miałem okazję spróbować e-papierosa w smakach mango,chocolatte i coffee. W filtrach jest sok smakowy. Powiem że są mdłe, odpada. To tego nie czuć tego "chillout'u" nie odstresuje cie taki e-papieros i nie kopnie pobudzająco w płuca

Opublikowano

Nie ma takich papierosów po których by się nie śmierdziało ;p Jedyne wyjście to palić na dworze gdzie raczej mniej ubrania będą nam śmierdzieć niż w pomieszczeniach gdzie przebywamy w dymie. Ale najlepiej to nie palić ;p po 2 latach zobaczysz że przebiegnięcie 250 metrów będzie dla ciebie wyzwaniem.

Opublikowano

więc nie piszcie jakichś wyroczni życia

Chcę porady które najlepiej smakują...bo wywalić ponad 10 zł na jakieś gówna, to nie halo

Opublikowano

Sam najpierw tragiczną historię wypisujesz że ubrania ci śmierdzą... Najlepsze jak dla mnie fajki to :

1. Camele -Dobre i da się napalić

2. marlboro gold - W sumie nie są takie mocne ale jak masz 100 to się napalisz.

3. chesterfield - Też słabe ale mi smakują

4. L&M Forward - Jedyne w swoim rodzaju ;p

Opublikowano

Niebieskie L&My są idealne.

Powąchaj sobie jak ten papieros pachnie przed zapaleniem. Piękny masłowy tytoń wystaje i czeka aż rozpieścisz go ogniem. Wkładasz go do ust, lekko przygryzasz 3 warstwowy filt który pragnie dozować Ci esencję dymu. Odpalasz, zaciągasz się powoli. Twoje usta wypełnia niebieska rozkosz, wciągasz, czujesz jak dym staje się z Toba jednością ... Trwasz w tej ekstazie kilka sekund, powoli wypuszczasz chmure a ona posłusznie robi miejsce na kolejne doznania ...

Malboraski są albo za słabe (goldy) albo zbyt intensywne w smaku (czerwone). Czerwone L&My są za mocne. Te routy i inne cuda to tańsze wyroby i nawet nie ma ich co porównywać do wiodących marek.

Jeżeli mentole tylko Westy Ice. Zrób sobie trick i w gorący dzień wstaw je do zamrażarnika na kilka godzin. Pięknie chłodzą.

Mój ranking wygląda tak : L&M Blue Label > Westy Silvery > Camele > Westy Ice

Smacznego.

f.png

Opublikowano

Bleee...

Papierosy zaraz sie chyba zrzygam na ich myśl. Nic nie pal, tylko stracisz pieniądze, płuca i zapach

I szkoda mi też ze same gimbuy po lat 15 pisza jakie są najlepsze :c

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Nigdy nie zwracałem uwagi na to, z którymi fajkami bardziej mi śmierdzą ubrania. o.O Osobiście polecam Ci marlboro, camele lub l&m'y.

Napisałeś, że chciałbyś mentolowe. Z wszystkich mentolów jakie paliłem najlepszy i "najmocniejszy" smak miały l&m'y forward. ;)

Opublikowano

Ze zwykłych - LuckyStrike a jeśli żyjesz na bogato to Dunhille.

Z mantolowych - West Ice

Ze smakowych - Djarum black, Djarum cherry, BlackDevile, Springwatery

Opublikowano

NAjmniej smierda ubrania po L&M niebieskich w 100% a najwiecej po mocnych xD

Sprawdz a nie pozalujesz ale nie chodzi mi op mocne

mr2xd.png
Opublikowano

Najlepiej rzuć palenie, nic nie będzie śmierdzieć (*wącha kurtkę*), tak, definitywnie rzuć palenie...

Ale jak już musisz, to pal L&M-y niebieskie, ja tylko je lubię :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Marlboro Gold'y i L&M'y niebieskie zdecydowanie najlepsze. Jeśli chcesz mentole, to L&M Forward.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

LM Forward the best

Podobno wycofane przez zwiększoną rakotwórczość od kliczka

A propo wczoraj zakupiłem na spróbowanie paczuszkę westów ice'ów, jeszcze 5 jest :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...