Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft sie nie uptaduje.

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam taki problem jak w tytule. Próbowałem WSZYSTKIEGO. Reinstalował minecrafta, czekałem 3 godziny aż ten pasek sie zaladuje, probowalem wylaczac zapore i antywirusa. NIC nie pomogło. Pasek stoi w miejscu. Nie piszcie mi ze mam czekac, bo mam slabego neta. Mam neta 21mb/s. Zaczynam tracic wiare, w to ze zagram kiedys w minecrafta. Prosze nie pisac, ze mam robic format. Format nie wchodzi w gre

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Najlepiej pobierz Craftsite`owski Minecraft Version Changer i zamiast klikać "force update" każ mu zamienić paczkę na "full 1.3.2" :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zaraz. Jaką masz wersję javy?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Usuwalem .minecraft, sciagalem nowego lunchera, instalowalem nowa jave. NIC!, moze dacie mi jakis link do minecrafta dzialajacego? Chociaz sciagalem chyba 20 minecraftow i z kazdym bylo tak samo.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Sciagnolem minecrafta, i działal, bo nie wyskakiwal ten pasek. Ale stara wersja. Sciagnolem jeszcze raz minecraft version changer, zrobilem i wrgralem ta wersje co powinna byc. Ale jest problem, jak wgralem ta najnowsza wersje, to pasek znow sie pojawil. Ale przy SAMYM KONCU i stoi...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Czyli powtórz czynność jeszcze raz może teraz będzie dobrze hmmm a na wersji 1.3.1 działa ? 1.3.1 niczym się nieróżni od 1.3.2 z tego co wiem więc teraz graj na 1.3.1 .

A i masz premium ?

Opublikowano

Nie mam premium. Ale na premium jest to samo. Nic nie dziala, probowalem wszystkiego. Chyba nic mi juz nie pomoze, a przeciez nowego kompa nie bede kupywal ;/

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Mówie ci weź od kolegi na dysk przenośny jego folder .minecraft ...

Ew. jak ma premium to ściągnij u niego minecraftSP, włącz i niech sie zupdatuje i jak już to zrobi zkopiuj na Dysk Przenośny folder .minecraft i wrzuć u siebie.

308af30541ed4651873a60dbcece6565.0.gif
Opublikowano

Znaczy , jeżeli nie działa ci mc.

To jest taki pliczek , nie pamiętam dokładnie nazwy, co jeżeli masz mc , i odpalisz go .

To tam możesz, co chwile zmieniać wersje gry .

Np. masz 1.2.5 to , tam możesz se zmienić na 1.3.2 ,a jak już ci ona nie pasuje ,to możesz se zmienić na 1.1.0 albo coś takiego.

U mnie , było to przy pobieraniu minecrafta.

Ale można to pobrać gdzieś bezpośrednio w internecie .

Wystarczy poszukać ; ]

gangnamstylen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...