Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]m2bob=keyloger ?

JohnyTasak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie dziś w nocy pozbyłem się kont którymi się logowałem przez m2bob, znaczy są ale puste i ze zmienionymi hasłami.

Komp był po formacie i wtedy wogole zacząłem grać na tych kontach, a zainstalowanego miałem tylko metka i m2boba + antywir na licencji, więc o jakichs syfach raczej nie było mowy.

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

m2bob

pobrałeś ze strony producenta czy od jakiegoś (znajomego) ?

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

dlatego zawsze sie patrzy na url strony zanim sie zalogujesz/ pobierzesz coś itp itd ja zawsze patrze na url http://www.m2bob.eu/ nawet jak sie loguje na metin.pl ;p żeby nie stracic danych itemków kasy itp co 3 dzień skan kompa + codziennie czyszczenie kompa ze smieci polecam program Ccleaner :P

Opublikowano

Prędzej czy poźniej każdy korzystający z jakich kolwiek haxów zostanie zbanowany lub okradziny - no może ci co je tworzą mogą spokojnie oszukiwać i nie obawiać się kradzieży ale ban i tak nadejdzie.

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

Jak by mial keyloggera to nikt by go nie polecal

Noi co ze nic nie sciagales pewnie kumpel cie okradl

Sa takie programy do sprawdzania czy jest keylogger wystarczy poszukac a nie odrazu pisac ze okradaja konto

Po co im by to bylo jak robia kupe kasy na premium??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...