Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przegrywam ale czemu?

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie uzgodniony focus, dragi i barony, twoi koledzy z drużyny greedują, przeciwnicy mieli troche armora. Powodów jest wiele.

Edit: Bardziej mnie rengar interesuje niż TF.

Opublikowano

Następnym powodem jest twój build na chuj Ci tyle krytyka care item na vayne to madraderki ^^ moc trójcy

Mogłeś sprzedać buty kupić moc trójcy za jednego krwiopijce złożyć madraderki i ostanim itemkiem by był angel i to za dencera ^^ vayne nie ma problemów z dogognieniem przeciwnika ; ) passyw + ulti i jest w dupie

Przegrywacie bo budujesz się pod full dps gdzie składasz itemy takie że stun i Cie nie ma banshee lub angel czasami ratują Ci dupe

Po trzecie maderki bo team był dosyć tankowty ; ) a to jednak dużo daję szybkość ataku + te ssanie hp z przeciwników

No i na końcu kupujesz wszystkie potki

A no chuj tak patrze że ty wgl last wrispera (ostatni szept)nie miałeś

Opublikowano

Build porażka brak itemu defensywnego np. Guardian. Robienie się pod full DPS na Vayne = FAIL. U nich w teamie PRAWIE wszyscy szli pod offa/tanka. Nie wiem po co Ci 2x blood i phantom skoro za to mogłeś kupić coś pod defensywe tak jak napisał up za buty kupic moc trojcy bo uciec/dogonić przeciwnika to nie problem dla Vayne bez butków. Mam nadzieje ze kupowałeś chociaż te potki za 250g dajace hp/attack speed i tak dalej. Dziwi mnie jeszcze to, że Rengar nie miał lepszych butów tylko ze zwykłymi biegał <lol2>. Mieliście jeszcze w teamie feedera :D. Zamiast 1 blooda mogłeś złożyć ten łuk z przebiciem pancerza akurat wyleciała mi naawa a głowy. Jeśli są jakieś błedy albo nie logicznie napisałem to sorry piszę z komy i śpiący jestem.

Opublikowano

chujowo zrobiona vayne, 1st time rengar, chujowo zrobiona diana, janna bez philo i hoga ( zapewne przez całą gre nie było ani pół warda na mapie)

Następnym powodem jest twój build na chuj Ci tyle krytyka care item na vayne to madraderki ^^ moc trójcy

Mogłeś sprzedać buty kupić moc trójcy za jednego krwiopijce złożyć madraderki i ostanim itemkiem by był angel i to za dencera ^^ vayne nie ma problemów z dogognieniem przeciwnika ; ) passyw + ulti i jest w dupie

Przegrywacie bo budujesz się pod full dps gdzie składasz itemy takie że stun i Cie nie ma banshee lub angel czasami ratują Ci dupe

Po trzecie maderki bo team był dosyć tankowty ; ) a to jednak dużo daję szybkość ataku + te ssanie hp z przeciwników

No i na końcu kupujesz wszystkie potki

A no chuj tak patrze że ty wgl last wrispera (ostatni szept)nie miałeś

ty chcesz robi trinity na vayne ? naprawde ? :|

Opublikowano

Przegrywasz gdyż musisz się podszkolić. Było milion takich tematów = cls.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...