Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój Blog

*_VenglaS_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszesz na tym blogu:

wspierał mnie na duchu gdy nie miałem oparcia u innych osób
Mam na imię Bartek mam 15 lat

Poza ładnym kolorem drugiego posta widzę waloną pozerkę i desocjalizację. Poczytaj kilka Amway'owskich książek i będziesz widział jak głupi teraz jesteś. Nie wiem jak nisko trzeba się mieć, żeby swoje przemyślenia i wyrywki z biografii publikować na takim czymś. Poczekaj, aż dorośniesz i stracisz 1000 PLN na żyletki do golenia i wtedy napisz, jakie to życie jest brutalne dla ludzi porażki. Człowiek sukcesu nie zwierza się masie, której nigdy nie zobaczy.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Właśnie. Używaj zimniejszych kolorków (tylko nie ciemno niebieski bo też wali w oczy ;f). A tak poza tym to blog dopiero ci się rozkręca dlatego myślę że ci to wypali :)

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

@Top

Fajnie ,że link działa

@rutut

Piszesz na tym blogu:

Poza ładnym kolorem drugiego posta widzę waloną pozerkę i desocjalizację. Poczytaj kilka Amway'owskich książek i będziesz widział jak głupi teraz jesteś. Nie wiem jak nisko trzeba się mieć, żeby swoje przemyślenia i wyrywki z biografii publikować na takim czymś. Poczekaj, aż dorośniesz i stracisz 1000 PLN na żyletki do golenia i wtedy napisz, jakie to życie jest brutalne dla ludzi porażki. Człowiek sukcesu nie zwierza się masie, której nigdy nie zobaczy.

Zawsze jest tak ,że im jesteśmy starsi tym bardziej śmiejemy się ze swojej młodości.

Dla przykładu Ty i On (autor) macie teraz po 20 lat to Ty śmiejesz się ze swojego sposobu bycia, a on z czasu jaki zmarnował w internecie.

Zawsze tak jest i tak będzie.

@???

//Z tego co widzę to jest jakiś nastolatek utopiony w problemach codzienność takich jak chodzenie do szkoły. No przykro :G

Opublikowano

@ up

No widzisz ja mam inny styl bycia niż wy ;/

Trzeba się wyróżniać z tłumu i trzeba być oryginalnym ;]

Każdy jest inny i nikt tego nie zmieni ;/

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...