Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić

MosterAsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz to pisałem ale napisze jeszcze raz...

Kupujesz majeranek i idziesz pod podstawowke. Podchodzisz do jakiegos ,,kozaka” i mowisz do niego „siema. Kupisz towar za 20zł?” Na nastepny dzien Tobie przynosi kase a Ty dajesz mu troszke majeranku. Jak znajdziesz głupich to 100zł zarobisz w jedno popołudnie na głupocie dzieci -ehhh ta dzisiejsza młodziez.

Mozesz tez podejsc do jakiegos opuszczonego domu i jesłi beda tam kaloryfery to ty je bierzesz i na złom.

Mozesz tez pobrac w przyszlosci Fife 13 i isc pod jakis duzy market. Oczywicie bedziesz sprzedawał piraty po ok 30zł. Gra oryginalna bedzie chodziła pewnie po 130zł. Fakt ze ryzykowne i to bardzo ale w 1 dzien zarobisz 50x wiecej niz ten co tyra rano sprzatajac ulice.

No to moje oryginalne pomysły. Duzo zysku ale trzeba uwazac i kombinowac. W koncu jestesmy Polakami.

Opublikowano

Z majernakiem nie chce ryzkowac :)

Nie ma u mnie opuszczonych domow

Z piratami tez nie ;) poza tym u mnie nie ma duzych marketow :)

Chce zaraobic bo nie mam zaciekawej sytuacji finansowej w rodzinie ( dlugi rodzicow), i chcialbym im pomoc

Opublikowano

nie wiem kurwa ciężka robota puszki zbieraj.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Zbieraj nie potrzebne rzeczy i sprzedawaj. Umów się z sąsiadami że będziesz im kosić trawę :D

Opublikowano

Rodzice maja dlugi ta? Najczesciej jest tak ze jak sie wtraca w sprawy rodzicow to dostaje sie opierdol bez wzgledu na to jak duzo dobrego wniosles ^^

@ Sprobuj na Bux'ach (Mam takiego fajnego, 3 miechy i mozesz zaczac zarabiac :))

61093c6efb.png

Opublikowano

Kupujesz majeranek i idziesz pod podstawowke. Podchodzisz do jakiegos ,,kozaka” i mowisz do niego „siema. Kupisz towar za 20zł?” Na nastepny dzien Tobie przynosi kase a Ty dajesz mu troszke majeranku. Jak znajdziesz głupich to 100zł zarobisz w jedno popołudnie na głupocie dzieci -ehhh ta dzisiejsza młodziez.

Mozesz tez podejsc do jakiegos opuszczonego domu i jesłi beda tam kaloryfery to ty je bierzesz i na złom.

Mozesz tez pobrac w przyszlosci Fife 13 i isc pod jakis duzy market. Oczywicie bedziesz sprzedawał piraty po ok 30zł. Gra oryginalna bedzie chodziła pewnie po 130zł. Fakt ze ryzykowne i to bardzo ale w 1 dzien zarobisz 50x wiecej niz ten co tyra rano sprzatajac ulice.

No to moje oryginalne pomysły. Duzo zysku ale trzeba uwazac i kombinowac. W koncu jestesmy Polakami.

To jest trolling?

Co do tematu polecam PPA/PPD

Opublikowano

Załóż konto na yt i zarabiaj z partnera...

A tak serio, to popytaj się w okolicy, w zakładach np. tapicerskich- robienie puf do siedzenia.

BTW jedna rzecz mnie interesuje, jak ty chcesz zarabiać jak wakacje się kończą, co budę porzucasz? O_O

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

"Chce zaraobic bo nie mam zaciekawej sytuacji finansowej w rodzinie ( dlugi rodzicow), i chcialbym im pomoc"

True Story BRO !

\__^__/ widzisz tę zacną dupę ?

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

To jest trolling?

Nie...

To są moje oryginalne pomysły, które siedziały mi w głowie... Nie to co wasze ,, roznosić ulotki'' za 5zl dziennie..

Opublikowano

Ja polecam cashfile tylko na początku trudno jest ,możesz też popytać sąsiadów czy nie mają jakiejś roboty pomalować płot czy skosić trawę,zbieraj puszki,złom

2uiyzh2.png
Opublikowano

Nie...

To są moje oryginalne pomysły, które siedziały mi w głowie... Nie to co wasze ,, roznosić ulotki'' za 5zl dziennie..

Twoje pomysły są żałosne, jeśli się do nich stosujesz to życzę Ci jak najgorzej.

Opublikowano

Dla Ciebie zalosne a inni tak zarabiaja. Chuj mnie z reszta obchodzi Twoje zdanie...

Z reszta tylko idiota nie zobaczy w tym szczypty ironi...

@down:

Nigdy nie palilem :>

Opublikowano

Chyba spaliłeś za dużo tego majeranku :F

Opublikowano

Koleś zostań prostytutką meską sporo starszych pań zapłaciło by za sex z młodzikiem ale jak trafisz na starą,śmierdzącą i włochatą babę to będzie się działo oj będzie.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

@Bezimienny.

Może i pytań było miliony, ale sensownych odpowiedzi tylko garstka :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...