Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ezreal vs Vayne

RuSt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam Ezreala, dobra farma, escape, dobry harras, może grać na midzie również jak na bocie i topie.

91.jpg

Opublikowano

Vayne i bez dyskusji bardzo duzy dmg jak uzywa akrobacji to jeszcze wiekszy ult daje obrazenia do ataku co 3 atak nieuchronne obrazenia moze byc na top i bot ale lepiej zeby na bocie byla jest niewidzialna farma idzie zajebiscie od 11 lvl to jest postac do masakrowania BIERZ VAYNE

Ezreal farma idzie sredniawo bo wiele lepszy jest pod ap ale mozna go robic pod ad dmg sredni bo to carry nie jest moze isc top bot bardziej postac papierowata ogolnie postac nie do walki tylko lepsza do spierdalania i ksowania ultem BIERZ VAYNE!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP ez pod ap ?? dafuq is dat ? Ezreal always AD inaczej jest useless.

Bierz Eza mobilny, dobry dmg, globalne ulti, fun z gry, wlasnie kupilem go na wyprzedazy =)

Opublikowano

Bierz Ezreala, bardzo dobre DMG w early i mid (jedne z najlepszych w tym etapie gry) chodz jak jesteś nafedowany to w late wcale nie odstajesz. Globalne ulti, mini flash dobra farma.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Też się zastanawiałem, ale kupiłem Vayne i nie żałuję. Dzięki skillowi kryjącemu się pod W żaden tank czy offtank to nie problem :> Dodatkowo E mające cc i/lub odpychające wroga.

Opublikowano

@majki dla mnie ez pod ad to glupota ma 1 spella pod ad i przy ez pod ap ssie bo w koncowej fazie gry ez pod ad jest papierem z 1600 hp czyli od ez pod ap jest na e i w a jego ult zadaje po 1200 obrazeni czyli sciaga nim 3/4 hp ad carry potem 1 hit i owend.

Tak pozatym widziales kiedykolwiek ez pod ap grales nim ze tak twierdzisz? bo ja gralem pod ad ale raz sprobowalem pod ap i sie okazalo ze jest o niebo lepszy dmg z ulta potrafiace na 6 lvl wybic caly team w teamfight

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym brał Vayne.

Potrafi zadawać świetne dmg z dobrym buildem, ulti + q pomaga w ściganiu i ucieczce.

Jeśli trafisz enemy z "w" w ścianę to dostaje stuna + dmg, świetna farma, dobry harras.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...