Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot - pytanko do pro bociarzy ;]

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie . Ile jestem w stanie wyciagnac uri na kbocie BEZ PODWAJACZA . liczac profil na skrzynki bo akurat mam zrobiony , pety i cala reszta . VEGA FS

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

tak tylko ze mam dopiero 2 protokoly 3lvl na radar ;] i jestem ciekawy ile jest w stanie uzbierac na full , puki co na bitkach zbiera 4/5k na H.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

jak kupisz wszystkie na 3 lvl to będzie latał daleko od Ciebie :) i to nawet bardzo . Zainwetsuj w podwajacz i będzie zajebiście

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

ta ja mam peta z 12 protokolami i zbieraczem na 3 lvl a na bitkach z podwajaczem czasem nawet 10k nie uzbiera niewiem co jest ;[ (na bocie latam speadheadem) pomoże ktoś ?

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

ta ja mam peta z 12 protokolami i zbieraczem na 3 lvl a na bitkach z podwajaczem czasem nawet 10k nie uzbiera niewiem co jest ;[ (na bocie latam speadheadem) pomoże ktoś ?

Podwajacz może masz?

Opublikowano

ja wyciągam na x-5 20k. Ale teraz latam pbdo-botem bo lepszy jest ;p

Jesteś śmieszny, założyłeś po tym poście temat w którym pytasz jak bocić, żeby wyciągnąć dużo urki. Jeśli masz pisać takie posty i potem wprowadzać ludzi w błąd to lepiej nic nie pisz.

Opublikowano

na pl1 13h bocenia na mapach x5 = 30k uri, bez podwajacza, bez peta, bez premki; same zloto w napędach, alegis wdgl mnie jak na taki zaludniony server to jest dobrze ;) mam na mysli godziny wieczorne od 22 do rana ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...