Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] No-Origin - Wersja Poprawiona.(Działająca) Graj w Battlefield'a 3 Bez Origin.

KulturalnyPan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ta sama sytuacja co wtedy. Podajemy hasło i ID na nieoficjalnej stronie, na darmowym hostingu. Używacie na własną odpowiedzialność.

Tak racja , nie jest to pewne źródło .... A po za tym czy program "Origin" Tak dużo zabiera ? Nie lepiej mieć o te 10 fps miej ale mieć pewność że mamy konto bezpieczne >?<

1337878273-U378523.png
Opublikowano

Up sprawdź dokładnie liczby lub podaj mi swoje

Sam sprawdzałem i zadziało

Jak macie jakiś problem to piszcie na PW

Opublikowano

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Origin\Account\]

"CurrentKey"="*114326898764123645887651"

"keyRegFile"=*5142689874123645887651421"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Origin\NoOrigin\]

"users"="$:\$\Origin"

"add"="$:\$\NoOrigin\Function^#NoOrigin*&"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla FireFox\]

"search"="plugins"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Chrome\]

"search"="plugins"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Opera\]

"search"="plugins"

"add"="$:\$\Battlelog\Function^#NoOrigin*&"

"line"="$:\$\Plugins"

Up: Ale co sprawdzałeś? podałeś tam swoje passy i działało czy jak?

A poza tym,jak to ma działać? po wprowadzeniu pliku do rejestru mam odpalić battleloga i grę? czy zresetować kompa,czy może jeszcze jakąś czynność wykonać?

/link poza MPC

Opublikowano

W zasadzie można ale jak zmienisz to pewnie nie będzie się zgadzać z zaszyfrowanymi passami tym co miałeś z tymi na które zmieniłeś

Opublikowano

to coś generuje zawsze taki sam plik do rejestru więc podanie prawidłowych passów = utrata konta ja podałem 3x różne fake passy i 3x taki sam plik do rejestru mam który nie działa

Opublikowano

@up2

Ale jeśli za każdym razem (nie ważne jakie login i hasło) wpis do rejestru był taki sam (patrz post zlotybin) to dlaczego ma działać innaczej? Ten sam wpis, to ten sam wpis.

Opublikowano

Uwaga. Przestrzegam przed tym programem. Twórcy zrobili go aby kraść konta naiwniakom którzy się nabiorą na "większą ilość FPS" testowałem grę z włączonym i wyłączonym. Różnica? 1 fps. Ale jeśli wam przeszkadza origin to przecież możecie go wyłączyć podczas gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...