Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengar już dostępny.

EdnikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Przypadkiem wchodząc do sklepu zauważyłem że dostępny jest już Rengar. Temat dodaje ponieważ zaskoczyła mnie dzisiaj jego obecność.

RWRuaWtfX19ldXdfX18xMDhfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX182X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

tez właśnie widzę dlatego pewnie jest inspekcja nie wiem czy nie kupić go wie ktos jak ten jego neff wyglądał ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Grałem Rengarem (na PBE) i szczerze mówiąc nie przypadł mi do gustu. W ogóle to wydaje mi się, że te jego ulti jest całkiem beznadziejne.

Opublikowano

na normalnym juz jest

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

grałem właśnie przeciwko niemu i nie wiem czy to przez osobę która nim grała ale w tf'ach nie jest jakiś boski i robi w sec pente więc nerfa trochę widać

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Właśnie skończyłem rozgrywkę Diana i Rengar na leane pierwsze wrażenie Ogromna Moc naprawdę czuje nerfa w powietrzu w 10 min mial 12/0/0 praktycznie sam niszczył gaknował jednego po drugim i na baronie Quadra pod koniec rozgrywki maskara

Opublikowano

a no to po twojej opinii widzę że grałem z noobem więc proszę o nie kierowanie się moim wyższym postem na jego temat :) jak można to post do usunięcia ! ;d

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Jakowo mi średnio się podoba.

Przetestowałem na PBE i nijaki build na niego..fajne skille, trudno się nim gra i tak bardziej pasuje na tanka.

2 skin jest z dupy szczerze mówiąc taki "predator".

Zobaczymy czy bd taki jak diana w rękach ludzi xD

1358504244-U713459.png

Opublikowano

Przetestowałem na PBE i nijaki build na niego..fajne skille, trudno się nim gra i tak bardziej pasuje na tanka.

Na pewno będzie dopóki nie dostanie nerfa ^^. 2 skin bardzo fajny :D. Według mnie łatwy do ogarniecia i dla mnie to offtank ;D

Opublikowano

lol ja w takim razie grałem z 3noobami dziś .? spoko ganki ale dupa on nic nikomu nie robi ;/ ap carry w early nie mógł zabić a miał tylko buty dorana ap carry ;d nerffa miał na 100%

nic dmg,ulti dobre (Do uciekania) .

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Jak narazie trzeba poczekać , niech ludzie nauczą się nim grać. Później będzie można zobaczyć co ta postać może zrobić. Jak narazie wydaje mi sie że ta postac jest dobra , lecz nie aż tak jak Diana.

Opublikowano

Nie taka jak Diana? Bo nie wbija Nukem absolutnym w Main Target? Please... Rengar to typowy Off-Tank co jednak nie oznacza, że pozostaje w tyle z obrażeniami. Postać jest świetna, trochę przy niej posiedziałem na PBE i mówiąc szczerze, to potencjał ma ogromny. Na Solo Topie miażdży większość przeciwników, jedynie Yorick ciągle sprawia problemy. Potężny burst DMG z Q, Armor + AOE dmg i dzięki pasywce Heal z W, Slow z E i do tego Niewidka na R + Doskok i wizja przeciwników w pobliżu. Nic dodać nic ująć, będzie nerfiony.

11.jpg

Opublikowano

Nie oszukujmy się, ale te drugie skiny do nowych championów są robione na siłe.

RWRuaWtfX19ldXdfX18xMDhfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX182X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

grałem 5 meczów przeciwko regnarowi i powiem... ludzie mieli staty dużo na minusie 15 min 1/7 itp. wydaje mi się być słabą postacią ;/

Słaby? Ja miałem w mojej 2 grze 21/3/4

Jest bardzo dobry ze względu na punkty Furi czy jakos tak nie pamiętam nakladaja dodatkowe efekty :D

WmFi82pjemFHcnphbmthX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fOTBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

@up Zgadzam się, jak go testowałem na pbe jest to bardzo przydatne, bo ma stun, regen hp i jeszcze coś

Ogólnie fajna postać ale dostanie nerfa, może dodadzą mane

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ja nim grac nie umiem, jakos nie przypadl mi do gustu ale widzialem jak koles nim junglowal na PBE, to moge powiedziec, ze ganki ma swietne, a zwlaszcza jak ma juz ult. Ten doskok z krzakow mu bardzo pomaga w gankowaniu =). Poprostu jedni z nas trafia na takich co graja 1 raz a drudzy na lepszych :D.

Opublikowano

Grałem rengarem, poszedłem na topa... Nafarmiłem do 150 minionów, 1/1/2 staty i co? I nic, rengar nic nie bije, nie może nawet uciec od przeciwnika.

Riot wyrzucił na pole walki słabą postać, miałem cień nadziei, że będzie bardzo fajna, bo lubię warwicka, a tu... takie o, gówienko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...