Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy zdobędziemy widzów(YOUTUBE,ESL GO4LOL)

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest sens nagrywać filmiki z gier na turniejach Go4LoL/GoPL4LoL i wrzucać je na youtube? Czy zdobędziemy na tym widzów?

Cały team składa się z graczy 1800elo+ na nordic&east, w tym mój brejdak TimeCreater. Team nazywa się Fre4ks(skrót F4K).

Filmiki zawierały by to o czym gadają na TS i oczywiście cały mecz.

Opublikowano

O ile rozgrywka bdzie na poziomie i bdzie dobra atmosfera na TS troche smiechu etc. To czemu nie ?? Najwazniejszy jest dobry pierwszy film zeby juz na starcie ludzi nie zniechecic, no i kolejne nie moga byc gorsze .

Opublikowano

Mógłbyś nagrywać.

Chętnie bym pooglądał jakieś polskie filmiki.

Popieram pomysł.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Jaki program do nagrywania polecacie? Mamy full wersje frapsa z 2011 ale nie wiem, czy nie będzie ścinać lol'a bo nasz sprzęt jest już stary i nie najlepszy, a chcemy zadbać o jakość nagrywania.

Opublikowano

Oglądanie rozgrywek niekoniecznie jakiejś światowej klasy graczy z lekkim humorem zawsze cieszy oko a program to Camtasia Studio 7 lub fraps później obrobienie również w camtasi chyba że macie dostęp do lepszego oprogramowania i potraficie się nim obsługiwać no i konwertowanie to już można wygooglać http://lmgtfy.com/?q=program+do+konwertowania+film%C3%B3w

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł tylko żeby te filmy były wrzucane np. 1 na tydzień, niech osoba robiąca te filmy zrobi konto na fb specjalne do kanału i jakoś to się wszystko rozkręci ;) No i żeby gra była na poziomie.

Opublikowano

Pamiętajcie żeby zabawiać widzów, nie gadać jak np. Zakreble, jak jakiś syntezator mowy, tylko na luzie. Ważne jest żebyście byli po mutacji i przede wszystkim umieli grać.

Game Over

Opublikowano

@up

Wszyscy w tym teamie są pełnoletni... Naprawdę umieją grać... 1800elo+ się nie bierze z niczego.

@2up

Imba? Nubz0r o.O

W takim razie nie widzę przeszkód, jedynie aby jakość wideo była w miarę dobra, jakieś 720 p itp.

Game Over

Opublikowano

1800 elo na east to nie jest wyczyn jak masz dobry team ;d

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Nie mam zamiaru dyskutować w tym temacie o jakimś nubie, który nie umie grać -,-

Podajcie jakiś program do nagrywania lol'a bo frapsem jak nagrywamy to nam ścina..

@2up

Autorze idiotycznego posta. Gdybyś przeczytał mojego pierwszego posta to byś wiedział, że to mój brejdak ma 1800 elo -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...