Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż w domu aukcyjnym

Senthinel Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak jest ze sprzedawaniem na ah przedmiotow? jest na to popyt? za jaka cene plus minus wystawiac przedmioty i czy oplaca sie stawiac te ktore nie sa na 60 lvl?? ile wam sie udalo zarobic??

mowa oczywiscie o sprzedarzy za euro

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano
jest na to popyt?

Bez komentarza....

za jaka cene plus minus wystawiac przedmioty

~ 1gold - xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.

A skąd mamy wiedzieć jaki masz item?

czy oplaca sie stawiac te ktore nie sa na 60 lvl??

Nie nie opłaca się.

Opublikowano

bez komentarza tzn?? az tak tragicznie idzie??

a co do itemow to nie chodzi okonkretny item tylko na oko jak mam blisko max statystyk na np 20 lvl to czy dawac wysoka cene czy raczej zanizac?? bo nie wiem jak to sie sprzedaje

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

bez komentarza tzn?? az tak tragicznie idzie??

a co do itemow to nie chodzi okonkretny item tylko na oko jak mam blisko max statystyk na np 20 lvl to czy dawac wysoka cene czy raczej zanizac?? bo nie wiem jak to sie sprzedaje

Bez komentarza chodziło mu, że zadajesz takie głupie pytanie. Oczywiście, że jest na to popyt. Drugiego pytania nie rozumiem ;|

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

serio biora te itemki za euro? ile sie da na tym realnie zarobic dziennie/tygodniowo?

z 2 pytaniem to chodzi o to czy oplaca sie wystawiac przedmioty np na 20 lvl? i czy takie tez biora tak wskrocie;d i za jaka cene? czy dawac minimalna mozliwa czy za troche wyzsza tez ktos kupuje takie przedmioty

Więcej info na priv.

Opublikowano

Wystawiasz TYLKO rzeczy na 60, tym bardziej za euro, no chyba że masz jakąś gosu biżuterie na 50-60.

serio biora te itemki za euro? ile sie da na tym realnie zarobic dziennie/tygodniowo?

Pewnie że biorą. Ile da się zarobić? Kolejne głupie pytanie. Przecież to zależy od jakości twojego itemu. Jak masz broń 1h 800dps bez dod. atrybutów to możesz dostać 0,5 euro

a jak masz pierścien natalii to 50.

Opublikowano

niezle , wiem ze to zalezy od itemu ale wlasnie interesuje mnie to czy faktycznie ludzie biora takie drogie itemy;d i ogolnie nie oplacasie sprzedawac itemkow jesli nie maja 60 lvl tak? bo powystawialem jakies na 30-40 i narazie zbytu nie ma

Więcej info na priv.

Opublikowano

Dobre itemy 20-40lv mozesz po 30k selac

no tak robie;d ale chodzi mi o euro;d

Więcej info na priv.

Opublikowano

Ja pierdziele. Gówno masz a już chcesz euro.

sluchaj wlasnie dlatego pytam jakie sa szanse na sprzedarz tego i czy wogule to zchodzi, a ty jakos wielce pomocny nie jestes w tym temacie tylko pomadrzyc sie potrafisz, napisz konkretna odpowiedz a nie takie wiesniackie polslowka, a wiem zewiesz na ten temat duzo wiec fajnie by bylo jakbys pomogl ;) chyba ze masz tu konto zeby kozaczyc, ale dobra, mniejsza o to

temat close bo i tak widze ze nie uzyskam odpowiedzi

Więcej info na priv.

Opublikowano

Za euro nie sprzedasz nic na 20lv... Tylko na 60lv, chyba że na mniejszy jakiś uber pro zajebisty

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W ah sprzedawaj tylko itemy na 60 lvl lub na niższy jakieś pro, epickie itp. Chyba że zależy Ci na dostaniu 1k golda :D

Powiedziałbym to samo co up. Za euro sprzedaż tylko rzeczy na 60 i to nie wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...