Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Serwer dedykowany TerraX

MeM aka KaM

Serwer dedykowany TerraX  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? reaktywacj? serwera dedykowanego TerraX ?

• Tak, oczywi?cie !
    • Nie dzi?kuj?...
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne pamiętacie jeden z najlepszych serwerów dedykowanych Terrarii w Polsce - TerraX.

1345672390-U351709.png

Nie ? A pamiętacie to :

Jeśli tak to pewnie wiesz o jaki serwer chodzi. Kilka miesięcy temu ogłosiliśmy upadek serwera z licznych powodów, o których nie będę tutaj wspominał.

Nadszedł teraz taki czas, że postanowiliśmy REAKTYWOWAĆ DLA WAS z powrotem ten serwer. Ale nachodzi nas pytanie :

Czy byście tego chcieli ? Mamy spore plany związane z tym serwerem, ale bez WAS nie zdołamy tych planów spełnić.

Jeśli chcecie aby serwer powrócił na nowo, oddajcie głos w tej skromnej ankiecie i napiszcie dlaczego chcielibyście aby serwer powrócił lub dlaczego mamy go nie reaktywować.

:)

Temat służy jedynie wyrażeniu opinii i oddaniu głosu - nie jesteś tu w tym celu, więc nie spamuj itp. itd. inaczej zostaniesz ukarany.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Oczywiście , jako współwłaściciel serwera chcę dodać coś od siebie . Serwer będzie kontynuowany z większym profesjonalizmem niż przedtem . Będziemy starać wzbić się na szczyty swoich możliwości i pracować ciężko aby serwer był najlepszym w Polsce. Pozdrawiam

Opublikowano

Oczywiście że chcemy reaktywację !

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

Reaktywacja Kamas, mój argument to : Jak nie to wpierdziel.

No coraz więcej osób na TAK jest. ;) I żadnej na NIE. ^_^ Ankieta potrwa jakoś przez tydzień. ;) Aby każdy mógł oddać swój głos. ;)

Po ankiecie ogłosimy wynik - czy serwer powstanie na nowo czy nie. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Jasne, że Tak !

- Super serwer

- Zero laggów

- Ogarnięta administracja

Czego chcieć więcej ?

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Pamiętam jak jeszcze grałem na serverze chyba przed nowym rokiem pod nickiem Goik i z chęcią zagram jak będzie Reaktywowany :P

76561198030624353.png

Opublikowano

Pamiętam jak jeszcze grałem na serverze chyba przed nowym rokiem pod nickiem Goik i z chęcią zagram jak będzie Reaktywowany :P

Taak , pamiętam Ciebie Goik :)
Opublikowano

Ten serwer był najlepszym na jakim dotychczas grałem, poznałem kilka ciekawych osób, granie u Was było prawdziwą przyjemnością i coś ciągnęło mnie ciągle aby wejść i stracić tą chwilę czasu. O osobach zarządzających nie mogę złego słowa powiedzieć, bynajmniej do czasu kiedy to Rineas przeją jakąś część obowiązków, poza tym jednym błędem wszystko grało i buczało.

Już czekam z niecierpliwością na TerraX Reactivation, pozdrawiam wszystkich znajomych z gry ; )

~ Lumix.

1822249.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra koniec tego spamu. :) Ładnie 21 głosów na tak - 0 na nie. ;)

Dobra niedługo dodam informacje nt. reaktywacji serwera. ;)

Temat zamykam.

Cls.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...