Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aegis vs Apis

Master85

Aegis vs Apis  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Aegis vs Apis

• Aegis!
      7
    • Pierwsze Aegis potem Apis
      11
    • APIS
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłam wyniki ankiety ;)

Sporo ludzi uważa, że przy Twojej liczbie PP róznicę zrobią 2 lasery lub 2 osłony ;)

Cóż, nie zgadzam się z tą anonimową większością. Aegis pozwoli Ci budować konto szybciej, niż Apis. A sądząc po liczbie PP, jesteś w trakcie budowy konta.

Bierz Aegisa.

Pozdrawiam, Katarzyna

Opublikowano

Bierz aegisa . Dlaczego ? Tym statkiem na alienach bardzo szybko zwróci Ci się uri włożone w Aegisa i wtedy kupisz sobie apisa :)

Opublikowano

Zauważyłam wyniki ankiety ;)

Sporo ludzi uważa, że przy Twojej liczbie PP róznicę zrobią 2 lasery lub 2 osłony ;)

Cóż, nie zgadzam się z tą anonimową większością. Aegis pozwoli Ci budować konto szybciej, niż Apis. A sądząc po liczbie PP, jesteś w trakcie budowy konta.

Bierz Aegisa.

Pozdrawiam, Katarzyna

Kurde prosze Cię przestań z tym 'Pozdrawiam , Katarzyna' 'Pozdrawiam, Kaśka' etc.

A pozatym ile grasz w DarkOrbit? Każdy w miare ogarniety głosowałby za Apisem .

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Kup sobie Apisa zawsze ci się przyda więcej o 2 lf-3 i 2 bo2 na dronie a potem kup Aegisa.

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Kurde prosze Cię przestań z tym 'Pozdrawiam , Katarzyna' 'Pozdrawiam, Kaśka' etc.

A pozatym ile grasz w DarkOrbit? Każdy w miare ogarniety głosowałby za Apisem .

Być może jestem nieogarnieta. Gram w DO od 2010.

Nie wiem czy to taki logiczny wybór. Poza tym, kwestionujesz moje zdanie, bo? Jeśli zarzucasz mi "nieogarnięcie" to choć spróbuj zaargumentować. Dlaczego Twoim zdaniem lepiej wybrać drona niż statek?

Masz z tym jakiś problem?

Kup sobie Apisa zawsze ci się przyda więcej o 2 lf-3 i 2 bo2 na dronie a potem kup Aegisa.

LUB. Tam powinno być "lub". Aby można zastosować "i", potrzebowałby Apisa oraz Zeusa.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

Rób jak chcesz.

Nie wiem, co ludzie widzą w tych nowych statkach.

Ja mam golca i jego się będę trzymać, dlatego wybrałem apisa. No i miałem go za "free".

Ja kupowałem klucze a zbierałem gdy są podwójne szanse lub złote skrzynki.

W ten sposób mam 13 lf4, apisa (45 części) i 12 do zeusa + 2 designy za 250k.

headerlogoc.png

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu kupiłbym aegisa. Ten statek jest super na alienki i do robienia wrót. Bardziej Ci się opłaci jego kupno, a apisa złóż jako następną rzecz :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...