Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy Ace 2 - W jaki sposób na niego zbierać

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić ten telefon , ale nie chcę mi się na niego zbierać rok ... Sam telefon można znaleźć na allegro nowy najtaniej za 800 zł . Telefon mi się naprawde podoba i teraz pytanie ... Czy jest lepszy telefon w tej cenie ? Po za tym jaki znacie sposób , żeby szybko uzbierać te 800 zł ? Gdy się postaram w miesiąc mogę uzbierać 90 zł ... Czyli wychodzi na to , że ponad 8 miesięcy ... Wiecie jak to skrócić na chociażby 6 miesiecy ? Za pomoc , naprawde dobrą pomoc dam 2 dniowy limit lajków , za nieco słabszą 1 dniowy . Nagrody fajne , bo na tym telefonie mi zależy.Dodam , że w grudniu , dostane prawdopodobnie komputer , więc telefon odpada . Urodziny mam 18 kwietnia , więc napewno minimum 18 kwietnia będe miał już ten telefon , ale zakładam temat , żeby się dowiedzieć czy są sposoby , żeby telefon mieć szybciej ...

1361453243-U739101.png

Opublikowano

poproś babcię,albo sama ci da "na loda" jak będziesz u niej. możesz też wrzucać pliki na płatne hostingi i dostajesz kase przelewem ,tylko musisz mieć dużo pobrań...

nie wiem gdzie dobrze płacą ale znam hotfile.com

Opublikowano

puki wakacje, może pójść popytać na budowach czy nie mieli by dla ciebie jakiejś pracy, w czymś pomóc czy coś, ewentualnie ulotki, jak masz skuter możesz pizze rozwozić, postawić jakiś dobry serwer w grze z smsshopem, dużo jest opcji. Sprzedawanie gratów na allegro tip.

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

Lookaj na moj avatar...

Jak się rozkręcisz min. 250zł na miesiąc bedziesz mieć.

Jak załapiesz o co chodzi, to bedziesz mogl szukac podobobne serwisy. Wiec o wiele bardziej powiększysz zyski.

Oczywiscie polecam uploading plikow, lecz.. Musisz cos wstawic cos na uploac co duzo ludzi bedzie to pobieralo. Bo 2 pobrania dziennie to nic... Nawet 20 dziennie to mało :/

To jest moja ,,normalna'' propozycja, o majeranku i o piraceniu nie bede pisał, bo lamusy :> nie znajdą tam szczypty ironii :>

Pozdro.

Opublikowano

Skuteru nie mam na truskawki nie ma sezonu , a na budowie nawet nie będe pytał . Co myślicie o partnerstwie na yt? Nie znam się na tym proszę mi wytlumaczyc ^^

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Dodajesz filmy, za wyświetlenia filmów masz pieniążki. Tylko potrzebujesz trochę wyświetleń, a ich nie zdobędziesz jeżeli zrobisz kanał tylko dla kasy.

21bps1.png

Reklama.

Opublikowano

Dodajesz filmy, za wyświetlenia filmów masz pieniążki. Tylko potrzebujesz trochę wyświetleń, a ich nie zdobędziesz jeżeli zrobisz kanał tylko dla kasy.

Mylisz się. :)

Opublikowano

Jak zobaczysz kogos z takim to zapytaj sie ktora godzina.

Bierzesz go troche pobiegasz i masz telefon.

Sport i zarobek. xD

mr2xd.png
Opublikowano

@up a jak mnie dogoni? Po za tym moze miec aplikacje , które zapobiegają złodziejstwa. Namierza mu w innym telefonie itp

No to chyba se nie kupisz telefon w pierdlu jak cie złapią za kradzież ;)

@TOP

Nie wiem może spytaj się rodziny czy ci pożyczy a jak nie do posprzedawaj konta np na Metinie WarRock'u itd i zobacz ile ci jeszcze będzie brakować.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Zrób jak ten gościu:

http://archiwumalleg...2343444396.html

Wystarczy dodać małym druczkiem, że klucz jest bezużyteczny i ma wartość jedynie kolekcjonerską. Debile się nabierali na to i zarobił 6k zł ^^

Lepszym sposobem są aukcje z dopiskami "sprzedam zdjęcie telefonu, stan znakomity"

widziałem jak koleśna takiej aukcji zarobił ponad 10k zł xD

najlepsze jest to, że nie złamał prawa, gdyż ich nie oszukał, W opisie było "zdjęcie" nie telefon

9368_gold.png

Opublikowano

A partnerstwo na yt?

Coś ty, to jest strata czasu.

Zanim dobijesz 1k+ widzów to miną dekady.

Musisz mieć pomysł na filmy itd, a poza tym głupotą jest zarabianie na YT, przecież filmy powinno się robić z przyjemności i dla frajdy.

Opublikowano

@up wiem , ale teraz z tego co wiem partnera mozna miec nawet jak sie ma 0 widzów . Tak pisalo gdy zakladlem konto , a ja ogolnie chcialbym robic filmiki , a przy okazji zarabiac .Przyjemnosc z zarabianiem to chyba cos fajnego wiec co w tym zlego.

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...