Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki samochod kupic za 8k boostów?

Marecke123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za taką sume na dzisiejsze samochody oplaca sie kupic McLarena Mp4 lub forda mustanga rtr-x i dokupic paczke ultra czesci , a jezeli chccesz odrazu kase wydac to Pagani Zonda F :D dobry Vmax niezle przyspieszenie nienajgorsze prowadzenie:D

Opublikowano

za taką sume na dzisiejsze samochody oplaca sie kupic McLarena Mp4 lub forda mustanga rtr-x i dokupic paczke ultra czesci , a jezeli chccesz odrazu kase wydac to Pagani Zonda F :D dobry Vmax niezle przyspieszenie nienajgorsze prowadzenie:D

Nie podoba mi sie Zonda F ani CCX ale kopa to one mają sie zastanawiam nad Prosche 911 GT2 (997)
nfsw_DEAVXXXE.png
Opublikowano

Nie podoba mi sie Zonda F ani CCX ale kopa to one mają sie zastanawiam nad Prosche 911 GT2 (997)

991 gt2 997 mam i polecam bardzo dobre przyspieszenie połączenie sesto i gt3 rs
Opublikowano

991 gt2 997 mam i polecam bardzo dobre przyspieszenie połączenie sesto i gt3 rs

a mógł byś powiedzieć coś o prowadzeniu bo mam Morcielago i Lipa totalna jak skrecam przy 50-100 KM/h to za szybko mi skreca i wgl slizga sie jak .... :D
nfsw_DEAVXXXE.png
Opublikowano

a mógł byś powiedzieć coś o prowadzeniu bo mam Morcielago i Lipa totalna jak skrecam przy 50-100 KM/h to za szybko mi skreca i wgl slizga sie jak .... :D

według mnie skręca lepiej niż lambo mam to i to porsze lepsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...