Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Od zera do bohatera

Wendzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siems.

kumpel zaczyna grac w lola i chce nagrywac filmy z niego.

chodzi mi o gre od poczatku (od zera), do takiego koksa (do bohatera).

czy tego typu filmy by sie przyjely? powiedzmy 1 film = 1 mecz, itd itp

x

Opublikowano

wydaje mi się ze nikt by jakiegoś nobka nie oglądał... albo wszyscy mieli by polew... szkoda chłopa

Opublikowano

Moim zdaniem warto zrobić coś takiego tylko żeby był coraz to lepszy w lolu.

Takie filmy by były dobre dla niektórych graczy, co po kolei należy robić, czego się uczyć itd.

Zależałoby to też w dużej mierze od jakości filmów, wieku i przede wszystkiej tzw.Gadanie czyli po prostu gadanie przez cały mecz sensownie.

Opublikowano

On wie co składać i jak skille rozdawać na danych postaciach, ale nie wiedziałby, że np. Amumu akurat puścił Q bądź W. :F

x

Opublikowano

Jak dla mnie to takie cos byloby fajne o ile by robil postepy i gadal podczas filmu, na poczatku moze byc smiesznie. No i jeszcze zeby nie nagrywal kazdegonmeczu bo sie to zrobi w koncu nudne.

Opublikowano

To jest dobry pomysł,ale muszą być duże postępy ,musi czytać tuty,musi mieć temat do gadania.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ale te filmy robione w odstepie czasowym np. 1 film na 1 lvl ;)

jestem tego samego zdania :-]

po za tym tez chetnie bym zobaczyl ale moze lepiej jakos w skrutach bo komu sie by chcialo ogladac filmik 30-60 minut :P

Opublikowano

po za tym tez chetnie bym zobaczyl ale moze lepiej jakos w skrutach bo komu sie by chcialo ogladac filmik 30-60 minut :P

Można oglądać filmiki po 30-60 min i nie paść z nudów. A co to by miały być za skrUty? Team Fight, Farmienie, Zabijanie??? Według mnie nawet by się to przyjęło o ile kolega ma 16+ bo takiego 12 latka mało kto słucha na YT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...