Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jaką postać do kupienia polecacie ?

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście grałem ao kuangiem bakasura hadesem odinem i bastet i ich nie polecam bynajmniej nimi grac nie umiem :D

Kogo polecacie ? Zara wbije 10lvl i bede musiał kupic ale bardzo dobrze mi sie gra nimi : vamana, arachne,cupid,zeus ... kogo z nich najbardziej polecacie ? Bylem za cupidem ale mysle nad vamana teraz bo extra sie nim gra . Ale tak najbardziej by miec duzo killi w pozniejszej czesci gry ? ;d Sam niewiem doradzcie mi cos

Opublikowano

Wymieniłeś wszystkich bogow....

Vamana ma ciezki do ogarniecia ult. =) Ale tak to bywa z tankami. ;p

Zeus team fight'y pro.

Cupid marna postać....

Powiem tak :

Mage : Anubis

Assassin male : bakasura

Assassin ranged : Anhur

Tank : Vamana // Odin (zrobione na pół tanka jedynie;p)

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

QueenOfSadness Nie chce nic mówić, ale chyba Cupidem nie grałeś.

Zajebista postac pod każdym względem! Ulti obszerne, stunuje, i zadaje DMG. Skill pod jedyneczką stunuje i spowalnia, zadaje DMG. Serduszka, które puszcza uleczają życie, dodatkowo manę z czego ma przewagę, może się nie cofać z lini.

Ponadto niezłe DMG, troszkę kosztem obrony. Ma całkiem niezły system ucieczki, może szybko się przemieszczać.

Cupid to bardzo dobra postac, ale może narazie się wstrzymaj z kupnem i poczekaj na następnych bogów ?

Ale polecam ci Cupida.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

A może Anubis? Jeśli dobrze pójdzie ci early game, to później masz wszystkich na serię umiejętności. Ma naprawdę bardzo mocny dmg i przyjemnie się nim gra.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

QueenOfSadness Nie chce nic mówić, ale chyba Cupidem nie grałeś.

Zajebista postac pod każdym względem! Ulti obszerne, stunuje, i zadaje DMG. Skill pod jedyneczką stunuje i spowalnia, zadaje DMG. Serduszka, które puszcza uleczają życie, dodatkowo manę z czego ma przewagę, może się nie cofać z lini.

Ponadto niezłe DMG, troszkę kosztem obrony. Ma całkiem niezły system ucieczki, może szybko się przemieszczać.

Cupid to bardzo dobra postac, ale może narazie się wstrzymaj z kupnem i poczekaj na następnych bogów ?

Ale polecam ci Cupida.

grałam każdą postacia w normal matchach....

Cupid jedynie na magów dobry...

<3

Opublikowano

grałam każdą postacia w normal matchach....

Cupid jedynie na magów dobry...

To nie wiem ile ty grałeś Cupidem :)

Kolega nim właśnie gra i robi naprawdę wielką masakrę. Zajebista postać jednym słowem!.

Oczywiście inne też są dobre, Anubis też wymiata.

Też jest kwestia buildu, bo jak wiesz inni grają lepiej Cupidami inni np. Anubisami.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Opublikowano

Wiesz Anubis na 2 swoje skill'e przy odrobinie szczęscia ma Quadre... =)

Cupid ma baaardzo małą szanse na zabicie x3 za jednym razem. =)

<3

Opublikowano

Trochę się nie zgadzam. Anubis ma cobmo 2:3:1:4 ew. 2:3:4:1

Ulti nie opłaca się używać jak ktoś nie ma stuna, ale w drużynie pewnie jest kilku stunerów. Tylko, że ulti jest dośc krótkie na zrobienie Quadry, a z pewnością przeciwnicy nie ustawią się w rządku do śmierci.

Anubis to typowa postac 1vs1

Cupid to już inna bajka.

Ale wiem jedno, nie grałaś na tyle cupidem albo anubisem, żeby wiedzieć co w trawie piszczy :) Bez obrazy oczywiście.

Opublikowano

No cupidem tylko 8 match'ow.... :/

Anubis .... chyba Ty nie masz pojęcia nic i tej postaci. Stun na początku dobry // później już mniej.

Ult anubis'a jest najsłabszym skillem.... nie ze względu na dmg bo jest duży, lecz liniony dmg....

Natomiast dwa pozostałe AoE w użyte w dobrym momencie ubija baaardzo szybko. =)

<3

Opublikowano

No cupidem tylko 8 match'ow.... :/

Anubis .... chyba Ty nie masz pojęcia nic i tej postaci. Stun na początku dobry // później już mniej.

Ult anubis'a jest najsłabszym skillem.... nie ze względu na dmg bo jest duży, lecz liniony dmg....

Natomiast dwa pozostałe AoE w użyte w dobrym momencie ubija baaardzo szybko. =)

Anubisem grałem pół mojej kariery smite, a nawet jest tego sporo. Ponad 230meczy.

Także przykro mi, ale nie masz pojęcia o Cupidzie, o anubisie lepiej, ale też mało.

EDIT\\

Vamana masz na przecenie także możesz sobie szybciutko go kopic :) Ja tak zrobiłem.

Opublikowano

Anubisem grałem pół mojej kariery smite, a nawet jest tego sporo. Ponad 230meczy.

Także przykro mi, ale nie masz pojęcia o Cupidzie, o anubisie lepiej, ale też mało.

EDIT\\

Vamana masz na przecenie także możesz sobie szybciutko go kopic :) Ja tak zrobiłem.

Oj nie chwal się ile match'y zrobiłeś.... Tez mam ich sporo na wielu kontach.

Anubis'a ult łatwo ominąć.... wycelwać ciężko.

Ogólnie teraz większość postaci jest przecieniona 1/4 ceny, 1/2...

Powiem tak kup cupid'a chociaż ja nie jestem do niego przekonana, lecz zarazem ma fajne leczenie ma. (jak chcesz physical)

Osobiście polecam zeusa fajnie się nim gra ... 1/3 oraz 4/3 fajne komba wychodzą. =) (jak chcesz magic)

<3

Opublikowano

Oj nie chwal się ile match'y zrobiłeś.... Tez mam ich sporo na wielu kontach.

Anubis'a ult łatwo ominąć.... wycelwać ciężko.

Ogólnie teraz większość postaci jest przecieniona 1/4 ceny, 1/2...

Powiem tak kup cupid'a chociaż ja nie jestem do niego przekonana, lecz zarazem ma fajne leczenie ma. (jak chcesz physical)

Osobiście polecam zeusa fajnie się nim gra ... 1/3 oraz 4/3 fajne komba wychodzą. =) (jak chcesz magic)

Nie chwalę się tylko, moje doświadczenie jest spore, chciałem pokazać dowód.

Druga sprawa, na kilku kontach to i ja potrafię grac. W ogóle nie rozumiem po co ci kilka kont ? Zmieniasz tych bogów jak rękawiczki i myślisz, że wiesz wszystko na ich temat.

Żeby ogarnąć postać trzeba nią grac i grac. Przypuśćmy Bastet, na pozór słaba, ulti da się łatwo zabić, ale kolega nią po prostu wymiata. Trzeba skończyć tą dyskusje, spam się robi.

Opublikowano

Nie chwalę się tylko, moje doświadczenie jest spore, chciałem pokazać dowód.

Druga sprawa, na kilku kontach to i ja potrafię grac. W ogóle nie rozumiem po co ci kilka kont ? Zmieniasz tych bogów jak rękawiczki i myślisz, że wiesz wszystko na ich temat.

Żeby ogarnąć postać trzeba nią grac i grac. Przypuśćmy Bastet, na pozór słaba, ulti da się łatwo zabić, ale kolega nią po prostu wymiata. Trzeba skończyć tą dyskusje, spam się robi.

Tez myślę, żeby skończyc. =)

Bastet i jej ult dobra łatwo ubić, lecz daje to sanse bastet by mogła podejsc do przeciwnika i go "pobic" :D.

Konta mam, bo chce :D Jedno główne i kilka z mniejszymy lvl'ami. Daje je znajomym gdy chca. :D

<3

Opublikowano

Jeszcze raz się spytam was o taką rzecz bo testowałem wszystkich bogów i do gustu przypadlo mi ARACHNE / ZEUS / ANHUR i wlasnie nie wiem którą z nich powinienem wybrać ?

Opublikowano

Jeszcze raz się spytam was o taką rzecz bo testowałem wszystkich bogów i do gustu przypadlo mi ARACHNE / ZEUS / ANHUR i wlasnie nie wiem którą z nich powinienem wybrać ?

Wybrałeś postacie zupełnie innej kategorii.

Arachne-Junglerka

Zeus-Mag

Anhur-assasin na odległość.

Zależy też jakie postacie masz. Masz junglerke, po co ci druga(nie licz kali)? Chyba, że lubisz nimi grac.

Masz dużo magów ? Może nie potrzebny Ci kolejny?

Anhur to nowy bóg. Powiem szczerze, że nim nie grałem, ale widzę, że nadaję się na każdą linie. Najlepszą odpowiedź przeciw Anubisowi jest właśnie Anhur, ale na midzie. Tak mi się wydaje.

Z tych postaci najlepiej sam zdecyduj, ale ja na początek polecam Ci Anhura, już piszę dlaczego.

Anhur, ma mocne DMG, i dobre życie. Skok i odskok, plus ten totem co wychodzi z ziemi. Dosyć mobilna postać, nadaję się do ucieczki, spowalniania no i zabijania :)

Edit.

Właśnie się dowiedziałem, że od nowego patcha bogowie są za 2.5k Favorów, także może się wstrzymaj

Opublikowano

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi temat do zamknięcia kupuje anhura i cupida jak bedzie przecena w nowym patchu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...