Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wy też tak macie ?

adamosek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą grałem rankeda gdzieś koło 5 minuty wszystkich zfreezowalo ( nie można było sie ruszyć ) niby pisało odnawianie połonczenia a na czacie sobie wszyscy pisaliśmy :

Lol lag

wtf riot

omg wtf

( wszyscy mieli tego freeza )

Ale nie tylko na rankedach mi sie takie coś zdarzyło .

Wy też tak macie ?

Opublikowano

tak to nie 1 temat tego typu riot ma jakie problemy pewnie nie tylko na rankedach ale na normalnych grach tez tylko 1 rzecz mnie dziwi nie wszyscy maja lagi tylko niektorzy tylko dlaczego o.O

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Grałem dziś only normale i miałem tak o dziwo ja z kolegą za cholere wejsc nie moglismy spowortem a moj kuzyn grał w pewnym momencie kuzyn był sam na 3 ciekawe od czego to zależy ;p

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wywala 4 osoby z jednego teamu i jedną z przeciwnego, przez takie coś przegrałem wczoraj mecz ;/ Potem nie dało się zalogować na LOLa, a po wejściu - Porażka -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...