Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Level/Prestige Hack.

WillyFooFoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Chciałbym od razu sobie zastrzec to że nie chcę wbić 20 prestiżu od razu, tylko naprawić mój prestiż. Otóż pobrałem SearX 9.0 dla przetestowania tego hack'a. Niestety gdy włączyłem opcje All Chalenges, wszystko się zesrało (patrz załącznik) Szukam coś żeby naprawić to co mi się stało

post-660447-0-26679500-1345563226.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wyjdź stop frajerstwu chiter jebany . nabij sam staty ona mówią o poziomie twojej gry a sztuczne poprawianie ich jest bardzo nieuczciwe

Podczas rejestracji akceptujesz regulamin, także nie rozumiem twoich nerwów. Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz.

oynk.png

Opublikowano

Wyjdź stop frajerstwu chiter jebany . nabij sam staty ona mówią o poziomie twojej gry a sztuczne poprawianie ich jest bardzo nieuczciwe

Ja pierdole. Kolejna ciota która nie popiera cheatów,a jest zarejestrowana na forum poświęconej tej tematyce. Wypierdalaj. Ja bym im dawał permy na ip. "poprawianie ich jest nieuczciwe" a co w tych czasach jest uczciwe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...