Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[sugestia]ts3 ;3

poczekajta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja sugestia jest taka żeby dodać dział team speak 3 - mpcforum. były by tam sprawy związane z ts'em. min. odwołania do banów i takie tam czy coś ;d

Opublikowano

Z jednej strony racja, ale z drugiej jeśli byłby potrzebny taki dział to już by istniał.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano
A za co wrzucili server do blacklisty?

Myślę, że zablokowali licencje TS'a możliwe, że tą licencje co mieli była darmowa, a na darmowej nie można mieć żadnych reklam nawet na stronie.

Niestety, a licencja TS trochę kosztuje :(

http://scr.hu/11f/s00vr

Opublikowano

Tak ts zostal zablokowany ze wzgledu na reklamy na mpcforum.pl. Nawet nie wiedzialem, ze tak durnie mają skonstruowaną zasadę. Przejdziemy na mumble na pewno.

Opublikowano

Mumble! Idealny pomysł, o wiele taniej można kupić server oraz mniej obciąża. Ujrzymy go jeszcze w tym roku? ;>

BTW. Mumble się dodatkowo łączy z grami, w prawym rogu będzie widać kto rozmawia etc. ;)

Opublikowano

Pisałem jeszcze z supportem TS3, ale nic z tego nie będzie. TS cieszył się coraz większą popularnością, miło było być Adminem w gronie tylu świetnych osób, jednak z supportem i ich chorymi zasadami się nie wygra. Miejmy nadzieję, że w niedalekiej przyszłości będziemy mogli korzystać z forumowego Mumble. Sugestia musi trochę poczekać... :)

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...