Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Pentakill.pl Poradniki do postaci w League Of Legends!

MrPajax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przechwytywanieyj.png

Cześć!

Chciałem wam przedstawić stronę (nie forum itd.) na której znajdują poradniki do postaci.

Myślicie pewnie:"Phi, poradniki... wszędzie jest ich pełno..", ale tu się mylicie!

Na tej stronie poradniki są dopracowywane z nie zwykłą precyzją.

Pokazują jak grać i rozwijać umiejętności gry taką czy inną postacią.

To nie są puste poradniki typu kup i graj jak ci napisałem!

Na stronie jest na razie mało poradników, lecz są one precyzyjne i tak proste w zrozumieniu, że każdy powinien je zrozumieć.

Poradniki są wydawane miej więcej co 1-2 tygodnie.

Strona, oraz poradniki są całkowicie po polsku i za darmo!

Link do strony:

www.pentakill.pl 

Jeśli chcecie jakiś poradnik lub macie inne pytanie związane z poradnikiem lub stroną piszcie na ten emai: [email protected]

Zachęcam także do polubienia strony na FB. Nie chodzi tu o zarobienie kasy na lajkach, czy czegoś w tym stylu. Dzięki polubieniu będziecie zawsze informowani na FB gdy wyjdzie nowy poradnik

:)

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Itemy bardzo ogólnikowo rozpisane, jak grać też. Lipne jak dla mnie :)

Bo to ma rozwijać TWÓJ styl gry, a nie kogoś. To ma pomóc tylko na początku jak coś robić nie ginąc ;)

Opublikowano

A ja jestem przeciwnikiem ludzi ktorzy wyglaszaja swoj styl gry i pisza TAK SIE GRA , a tam fajnie powiedziane pozycjonowanie dana postacia w TF , early game.

1337

Opublikowano

Poradniki słabo zrobione, 0 uzasadnień. Robione raczej ,żeby w ogóle były, niż ,żeby były przydatne.

Proszę mi podaj, gdzie jest za mało uzasadnione? Gdzie ktoś może się w tym nie połapać? To nie jest dla początkujących co grają w dwa dni w LoLa tylko dla takich początkujących co ogarniają, że nie wchodzi się pod wieże bez minionów :P

Jestem przeciwnikiem takich stron gdyż większość takich poradników się nie sprawdza.

Bo one się nie mają sprawdzić! To ma tylko pomóc zrozumieć jak grać tą postacią! Tam jest napisane np. " Idź zabijać każdą postać nawet pod wieżami bo jesteś immortale?" Nie! Poradniki trzeba przeczytać, przetrawić, dodać wlasne info, poćwiczyć i mamy już swój styl grania tą postacią... I o to w tym wszystkim chodzi.

Opublikowano

Mi się widzi ale i tak nie skorzystam...

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Specjalista
Opublikowano

Bitch please solomid.net 1000x lepsza strona z buildami, no chyba że masz 8 lat i nie znasz angielskiego o.O na tej stronie nawet poradników do każdej postaci nie ma .

giphy.gif

Opublikowano

Bitch please solomid.net 1000x lepsza strona z buildami, no chyba że masz 8 lat i nie znasz angielskiego o.O na tej stronie nawet poradników do każdej postaci nie ma .

Nie sadze zeby solomid byl taki zajebisty od poczatku. Strona musi sie rozwinac i potrzeba sporo pracy.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Po zatym robią to 3 osoby. Dobra wyraziliście swoje zdanie. Chce tylko dodać, że jak ktoś ma hejcić typu bizo97 to nie róbcie tego. Będziecie żyć kilka minut dłużej :)

Strona rozwija się. To jest bardziej Hobby i przy okazji staramy się pomóc. Kasy nie ma z tego żadnej praktycznie, więc twórca zawsze jest trochę z tym w plecy.

bizo97 - powiem ci jedną rzecz, daj pieniądze, ludzi i reklamę to stworzenie takie strony jak np MF nie będzie trudne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...