Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

07jmt2 :(

Ziomek1020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kiedy dzisiaj zalogowałem się na konto,zniknęły mi itemy m.in:magnet +9 nimfa +9 zbrojki +d 61 +9 wachlarze egozrysta i jeszcze kilka innych ;/ słyszałem że innym graczom też zniknęły niektore itemy.

I tu pytanie do was dlaczego tak się stało i czy bedzie możliwość powrotu itemów ? ;|

83e6a56c3c295.png

Opublikowano

Napewno nie zwrócą itemów,pewnie jakis crash czy coś ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

ale zobaczcie jednym poznikało a niektórym po przybywało itemów a i ps da sie zrobic zbroje na 50 lvl wystarczy po 1 białej i niebieskiej perle 2 czerwone 2 strategie i masz zbroje na 50 lvl

Na każdym serwie nick: tigers

07jmt2:wojowniczka 88lvl bodu

metin35:ninja 91lvl dagger

sura 92lvl WP

CheatingMt2:wojownik 72lvl of chyba body

Metin2 pl:ninja 57lvl archer

wojownik 65lvl mental

n95Mt2: sura 88lvl BM

Opublikowano

mi szkoda postaci i itemków bo mam wspólne konto z sis

tigers to jest kox xD postać zrobiona na farcie 1 dzień gry event i z posągu zal który dobrze sie opchneło i potem zatruty kupiony za 1kkk xD

Na każdym serwie nick: tigers

07jmt2:wojowniczka 88lvl bodu

metin35:ninja 91lvl dagger

sura 92lvl WP

CheatingMt2:wojownik 72lvl of chyba body

Metin2 pl:ninja 57lvl archer

wojownik 65lvl mental

n95Mt2: sura 88lvl BM

Opublikowano

Ta to co wy mnieliscie to shit ja mnialem x30 bojowych szkaty smoka 4 i ripera 30 syriusz z kd "+9" naprawde mnialem 98 lvl i wale nie gram mnialem stal +9 kd fajne i wogole bonki

1307868664-U76161.png

Opublikowano

Może wejde na ten serwer, miałem 88 lvl tam ale stwierdziłem że handel jest na poziomie 0,

BTW.Mi oststanio znikneło żadło na livemt2, co najlepsze GM o tym wiedział -.- pierdole ten serwer nie grajcie tam.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

@Ziomek1020

Mam to samo!

Tyle, ze na servie 23hx..

Wchodze na serva, a zaraz butow nie ma..

Wbijam na 2 postac, naszyjnika nie ma, pojebane to jest!

Opublikowano

mi znikła polowa itmuw sura 90 lvl teraz bm nick huzar zapadła się podziemie i nie da się wyjść a na dodatek trzyma magneta i nie da się go zdjąć w depo nie mam nic już ogólnie serwer nie zdatny do gry

Opublikowano

podobnie było z 60mt2 znikały po kolei itemy a potem na 2 dzień albo po 2 dniach serwer wyłączyli.Nie chcę cię straszyć ale przygotuj się że wyłączą serwer w najbliższym czasie. Ale jeżeli przez ten czas chcesz itemy zachować chowaj je do dozorcy nie wiem czy na tym serwie to działa ale na 60mt2 nie znikały od dozorcy tylko z eq

Sprzedam konto wojownik body top 1 (105lvl) na Balantii, + buff 85lvl :)

GG:3827538

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...