Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kara

Gość Gibuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gdy mam moderatora na serwerze i usunę np. wszystkie tematy z jednego działu, i wszystkie kanały z TSa to coś mi grozi ?

Oczywiśćie wszędzie miałem uprawnienia od głównego admina.

Bo HA groził mi sądem.

Opublikowano

Co mi grozi ? Gdzie to jest napisane ?

Sam HA dał mi uprawnienia.

Opublikowano

Dał Ci uprawnienia do moderowania a nie niszczenia pracy. Sprawa może być brana pod niszczenie mienia:

Poczytaj:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zniszczenie_mienia

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jak mogę płacić kare za "zniszczenie rzeczy" jeśli naprawa tego nic nie kosztuje ?

A jeśli chciałem usunąć wszystkie kanały z TSa w celu zrobienia go na nowo ?

To wszystko kręci się jeszcze wokół nielegalnego serwera metina..

Opublikowano

Straszenie sądami to tylko pic na wode. Przecież jakieś tam tematy co pewnie przedstawiają mało treść merytoryczną, jak skasujesz to gówno Ci ktokolwiek zrobi. Przecież wyobraź sobie, że to ty straszyłeś kogoś sądem, za skasowanie tamtów na forum. I co pójdziesz na policje z tym? Wyśmieją cię i opierdolą za zawracanie dupy jakimś gównem. Inna sprawa to dawanie uprawnień ludziom, co się ich nie zna...

Cześć :)

Opublikowano

Chciał byś kolego : ].Policja i tak by cię znalazła i byś poszedł do paki albo by ci zajebali taką kare że byś się nie pozbierał.Teraz kradzieże i nieszczenie w necie to nie przelewki.

Opublikowano

Taaa, lord ma racje. To wygląda idiotycznie. Dodatkowo, nie twoja wina, że np. Właściciel nie miał kopii zapasowych. A jak on cb pozwie do sądu, o niszczenie mienia, to ty możesz go pozwać o prowadzenie nielegalnego serwera...

@up

Do paki?! Hahaha, wolne żarty. za "upiększenie" ściany publicznej różnymi rysunkami dostaje się max. pracę na rzecz państwa. Za "uszkodzenie" forum nawet ci mandatu nie wlepią. A dlaczego? Bo właściciel forum nie jest właścicielem hostingu na którym stoi to forum... To tak samo jak byś chciał pozwać, że ktoś zniszczył pożyczone, ale nie twoje auto... Tylko właściciel hostingu ma prawo do pozwania wandala internetowego :). Dodatkowo, jakby autor tego tematu dostałby pozew, to on może pozwać o zniesławienie...

Opublikowano

No powiedział, że znajdą mnie po IP.

Ma niby licencje od Game Forge na serwer. Serwer który ma 70 graczy by miał licencje ? haha

A ja cytuje "nielegalnie wyrzuciłem eq GMa na ziemie, usunąłem kilka tematów, i kanały na TSie"

Opublikowano

I tak gówno ci zrobi. Kanały na TS są za free, tematy też nie mają wartości pieniężnej. Ty nikomu się nie włamałeś na konto. Z tego co ja wiem, to GM może sb przywołać itemy, więc nie widzę problemu, a osobę która jest w posiadaniu tych rzeczy poprosić o zwrot ich grożąc mu banem...

Opublikowano

Pójdzie na policje i zacznie od "Nielegalnie wyrzucił eq GMa na ziemie...()". Jaka będzie reakcja policjanta? Pewnie się spojrzy jak kot srający na pustyni i ew. zapyta sie ocb i na koniec wyśmieje... Może po prostu powiedzieć, że spowodowałeś, że serwer poniósł straty, ale jak udowodni ich wartość? No właśnie...

Cześć :)

Opublikowano

W teorii może cię chyba pozwać... ALE idiotyzmem jest dawać komuś nieznajomemu wszystkich praw do zarządzania serwerem, więc równie dobrze w części to on odpowiada za szkodę. Dodatkowo to ty usunąłeś kanały, więc nie okradłeś go, nie włamałeś mu się na ftp itd.

Dostaniesz maksymalnie pouczenie...

BTW to tak jak ja bym pożyczył nieznajomej osobie kluczyki do auta, a ona je ukradła. No debilizm, ale sam sobie jestem winien w taki przypadku...

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Panie władzo, chciałbym złożyć oskarżenie na Gibusia, bo wyrzucił mój ekwipunek na ziemie!

Ku*rwa! Gdybym był policjantem to całowałbym podłogę ze śmiechu :D A na poważnie to idź do sanepidu na badanie kału, bo będziesz musiał w McDonaldzie odpracować te EQ ; )

Najlepiej zapomnij o sprawie i zerwij kontakty z tym panem.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

sprawa w sądzie xD za zniszczenie tematu czyjegoś mienia haha gdzie dowody ze ten temat byl pisany oto przez ta osobe która ci grozi jego nick nic nie oznacza ze to on napisał oni maja ważniejsze sprawy niż sprawy za niszczenie takiego mienia jak Tematy na forach itp

Opublikowano

Ja bym sie bal. Pozwie cie do sadu i bedzie zeznawal przeciwko Tobie. A zarzuty ktore ci ... zarzuci beda naprawde grozne! Wyrzucanie nielegalnego EQ GM na ziemie? Boze strzez nas! Usuniecie kilku tematow? Niech to! Trzeba wyjechac z kraju. Usuniecia kanalow na Ts? Nigdzie nie wyjezdzaj, popelnij samobojstwo. To lepsze niz dozywocie w pace.

A tak na serio? Pierdolenie o szopenie :)

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...