Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czarny ekran po zainstalowaniu Xray :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,zainstalowałem sobie X ray 1.3.1 według tego poradnika:http://www.youtube.com/watch?v=vLUoCiTz0AE lecz gdy do folderu minecraft.jar (otwarte za pomocą winrar) najpierw wkleiłem mod loadera później wrzuciłem xray i usunąłem meta-inf i teraz mam czarny ekran jak chce wejsc w mc,korzystam z launchera mpc forum.Zrobilem kopie zapasowa folderu minecraft.jar wiec dla mnie to nie problem znow wejsc w minecrafta tylko chce wiedziec dlaczego nie moge orzystac z x ray :(

NIE POMAGAM NA PW !!MASZ JAKIEŚ PYTANIA:PISZ GG:368516 lub SKYPE-adamo9808(mam mikrofon i kamerkę)

Opublikowano

Jak masz jakieś inne mody to prawdopodobnie się ze sobą gryzą. Odinstaluj coś i powinno działać.

Opublikowano

Oto właśnie chodzi,że nie mam żadnych modów texture packów nic :( jakieś pomysł ?

NIE POMAGAM NA PW !!MASZ JAKIEŚ PYTANIA:PISZ GG:368516 lub SKYPE-adamo9808(mam mikrofon i kamerkę)

Opublikowano
Jak masz jakieś inne mody to prawdopodobnie się ze sobą gryzą. Odinstaluj coś i powinno działać.

Ja bym zrobił tak, usuną cały folder .minecraft, i na czysto zainstalował .

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Zrób tak

usuń .minecraft

wł. minecrafta

teraz usuń META-INF

wgraj ModLoader

wgraj X-Ray

upewnij się że masz taką samą wersje jak mody

Opublikowano

ok już sobie poradziłem teraz mam pytanie jak wyjdzie nowa wersja minecrafta to bedzie sie xray sam aktualizować czy bede musial czekac na nowa wersje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...