Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kowal w DT. Ulepszanie stali u brońmistrza?

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dziś dowiedziałem się że mój znajomy chodzi na DT i ulepsza stalki. No ok, ale potem mi napisał iż ma coś co pozwala ulepszanie stalki np. u jubilera lub brońmistrza. Jest takie coś możliwe na polskim globalu? Ja uważam iż to FAKE i mnię wkręca...

Pozdrawiam,

Opublikowano

Tak, m2bob ma wbudowaną tą funkcje. ( zbroja np. u bronmistrza.)

Również, jeżeli nieraz się uda można ulepszać 2x.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

To nie jest fake ;) U jubilera można ulepszyć bronie, u brońmistrza zbroje itp. Jest to jak najbardziej możliwe.

Opublikowano

Dobra słuchać mnie teraz

Jest to możliwe w kamermodzie. Podchodzimy do kowala otweramy konsole pod F6 (albo F5) i wpisujemy "refine 0 4" i wtedy ulepsza nam pierwszy item w eq. Może być jubiler a i tak ulepszy nam np. Boja na 9 :D

Opublikowano

Dobra słuchać mnie teraz

Jest to możliwe w kamermodzie. Podchodzimy do kowala otweramy konsole pod F6 (albo F5) i wpisujemy "refine 0 4" i wtedy ulepsza nam pierwszy item w eq. Może być jubiler a i tak ulepszy nam np. Boja na 9 :D

O wlasnie. O taki komentarz mi jak najbardziej chodzilo. Dzieki, dostane sie do laptopa i wyprobuje. :>

Tym komentarzem mozemy zamknąć temat :>

Pozdrawiam i dziekuje slicznie za odpowiedzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...