Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZMIANY] Nowe wieści ~~-> Klasy samochodów –~~> Nagrody i szczęśliwe losowanie

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza i najważniejsza jest taka, że zwiększamy wszystkie nagrody pieniężne na wszystkich poziomach, aby graczy było stać na auta i części po zmianie ich cen.

Po drugie, gdy nowy system podziału na klasy będzie w grze, zauważycie, że najbardziej nagradzaną aktywnością będą wyścigi, zaś w prywatnych zawodach będą większe nagrody niż przedtem!

Na tym się nie zatrzymujemy; zrobiliśmy także aktualizację dla szczęśliwych losowań by nagrodzić graczy z wysokimi poziomami. Najprościej mówiąc, drop rate będzie większy i lepszy dla graczy wysokopoziomowych, przez co będą mieli zwiększone szanse nie tylko na części do samochodu (wizualne i tuningowe), ale także większą szansę na części ultra lub 3-gwiazdkowe Skill Mody!

Wykonaliśmy także dwie znaczące zmiany do samego dropu. Pierwsza zmiana to usunięcie wszystkich niewielkich dropów z power-upami, np. 1x nitro. Druga zmiana to dodanie nagrody "Jackpot"! Nagroda "Jackpot" będzie bardzo rzadka, a zarazem bardzo wartościowa. Zostawimy społeczności odgadnięcie, czym to będzie!

Dzisiaj jest już ostatni blog o nowym podziale na klasy, więc wiecie już o nim wszystko. Albowiem jest to ostatni blog, społeczność może spoglądać naprzód, by ujrzeć już niedługo tą wspaniałą nowość w grze!

Kiedy tylko nowy podział na klasy zostanie wypuszczony, być może będzie czas na przywrócenie piątkowych, popołudniowych sesji growych społeczności...

Opublikowano

Zapowiada się nieźle :)

Zwiększą wielkość nagród i dropu.

I jackpot. Hmm, czyżby z wyścigów dropiły boosty? :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Czytałem ,

;) . Zapowiada sie Zajeb ** . Tylko 1 rzecz mnie ciekawi , czy EA poradzi sobie z tym że w nowym patchu nie bedzie bugów ? :D

Bugi zawsze będą, to jest podstawa do tworzenia programów (hacków), które wyłapują dziury w programowaniu i je wykorzystują :)

Podobno ma być z dzisiaj na jutro albo z jutra na pojutrze.Ciekawe Ciekawe

Skąd to wiesz? Nikt nie wie, przypuszczalnie można się domyślać, napisali wkrótce, to może oznaczać że jeszcze w tym miesiącu.

Zapowiada się nieźle :)

Zwiększą wielkość nagród i dropu.

I jackpot. Hmm, czyżby z wyścigów dropiły boosty? :D

Boosty? hahaha raczej to nie możliwe, a jeżeli nawet to na pewno nie wielkie sumy.

Ciekawe za ile boostów dadzą Carrere, pewnie więcej albo porównywalnie tyle samo co dali na początku CCX'owi.

Opublikowano

Zapowiada sie naprawdę fajnie. Ciekawe co to będzie ten "JACKPOT"... A odnośnie bugow mysle ze niebedzie ich wiecej niż teraz :)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Kiedy tylko nowy podział na klasy zostanie wypuszczony, być może będzie czas na przywrócenie piątkowych, popołudniowych sesji growych społeczności...

to oznacza że z czwartku na piątek ?

Opublikowano

Fakt,zapowiada się świetnie,nawet nie czepiam się niczego....bo z tego co piszą to same dobre rzeczy,mam nadzieje że to wyjdzie i będzie dobrze zrobione - no oczywiście odliczając bugi i błędy po patchu :D bo za pewno będzie "Patch awaryjny"....śmieje,ale tak może być,miejmy nadzieje dadzą radę.

Z tego co mówili to w środowy maintence - jak zawsze,aczkolwiek znając ich może się coś przedłużyć.Ciekawi mnie też ten Jackpot - no czekamy chłopaki.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

miki,w którymś z tematów pisało i nie "z kąd" tylko skąd

nEnE jak poprawisz to popraw tez siebie wielki znawco.

Nie"pisalo" tylko bylo napisane.

Mam nadzieje ze to nie zostanie wprowadzone za pare miesiecy.

mr2xd.png
Opublikowano

miki,w którymś z tematów pisało i nie "z kąd" tylko skąd

Dzięki za uwagę, jestem dyslektykiem.

Zapowiada sie naprawdę fajnie. Ciekawe co to będzie ten "JACKPOT"... A odnośnie bugow mysle ze niebedzie ich wiecej niż teraz :)

Jestem innego zdania, wychodzi nowy patch, więc bugów na pewno będzie sporo.

to oznacza że z czwartku na piątek ?

Na to wygląda.

nEnE jak poprawisz to popraw tez siebie wielki znawco.

Nie"pisalo" tylko bylo napisane.

Mam nadzieje ze to nie zostanie wprowadzone za pare miesiecy.

Kurwa, czepiasz się błędów, napisałem że jestem dyslektykiem, najważniejszy jest sens treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...