Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić Szybko Kase W Silkroadzie ?

YouAreDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 wbijasz 20 jeździsz karawanami

2 żulisz kase

3 jak masz bota to samo sie zarobi

4 zbierasz goldy śmieci itemy wszystko co sie da i do np chyba że jakiś ciekawy item albo elek

5 na tych lv to nie ale na wyższych to wbijasz + i blue do itemów

6 kupujesz tanio sprzedajesz drogo (moim zdaniem najlepszy sposób B) )

7 oszukujesz ludzi ( typowy sposób turków)

8 robisz taxi za kase (ale to na wyszym lv)

9 może to nie będzie 1kk ale na crabach dużo śmieci ludzie niezbierana a one nawet drogie u npc są

10 robienie stone z tabletów ale to też raczej na wyższych lv

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
na tych lv to nie ale na wyższych to wbijasz + i blue do itemów

Zupełnie nieopłacalne, opcje w alchemii dodaje się najdłużej, przy czym zwykle się nie udają. Jak się nie ma silków to w ogóle lepiej się za alchemie nie brać :P

@3down

ulepszanie na +, a dodawanie opcji to rożne sprawy. To 2 można łatwiej spieprzyć.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Przecież on chce 1kk zarobić, na tyle wystarczy przez kilka dni wszystko zbierać, i co najważniejsze żeby chodzić na moby przy których w zasadzie nie używa się potów, bo jak ma się tracić 3 poty na 1 moba to zero zysku. Nie wiem jak na tamtym serwerze ale u mnie na odinie żeby miec 1kk wystarczy dwa elki weapon sprzedać. a alchemia to trzeba mieć najpierw kilka milionów żeby móc coś zarabiać

Opublikowano

@3xUP

nie zgodzę sie z tobą ja na alchemi dużo zarobiłem a silków nie kupuje

ale i tak radze kupuj tanio i sprzedawaj drogo zawsze znajdzie sie taki noooob co sie na cenach nie zna albo o 0 sie pomyli

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

1. Przeprowadzasz karawanki,

2. Zbierasz wszystko co wypadnie z mobka ( oprócz arrowów ),

3.Kupujesz rzeczy na 10 dg za max 7kk, które mają wbite blue, idziesz do grocery shop, kupujesz destroy rondo, niszczysz, dostajesz stonki, sprzedajesz . Prosty sprawdzony sposób .

Jaki masz nick na Apollo ? Też zacząłem tam grać . Już mam 24 lvl :D Napisz do mnie to możemy karawany robić od constantionople do samarkandu :P Też kasy potrzebuję ... Nick w grze Gessa . Albo napisz na pm na mpc . Pozdro !

@D&G : Taa 25 gf'ów :D Wiesz ile trzeba na początku się napracować i zainwestować żeby miećz tego jakieś zyski ? ^^ Próbowałem już :P

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

@UP

na kilka gf kasy dużo nie trzeba włożyć bo jedyne na co wydajesz do set i poty na które on bez trudu zarobi a żeby był zysk 1kk to wież mi niedużo czasu trzeba

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

a ja polecam kupic gold z allegro :D

to tez jakis sposob ;)

إذا كنت في القراءة وهذا يعني أن تعرف العربية

Opublikowano

idz tam gdzie robią taxi np na ongi ci co taxują nie zbieraja smieci tabletów itp spoko zarobek ;]

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Opublikowano
1. Przeprowadzasz karawanki,

2. Zbierasz wszystko co wypadnie z mobka ( oprócz arrowów ),

3.Kupujesz rzeczy na 10 dg za max 7kk, które mają wbite blue, idziesz do grocery shop, kupujesz destroy rondo, niszczysz, dostajesz stonki, sprzedajesz . Prosty sprawdzony sposób .

Jaki masz nick na Apollo ? Też zacząłem tam grać . Już mam 24 lvl :D Napisz do mnie to możemy karawany robić od constantionople do samarkandu :P Też kasy potrzebuję ... Nick w grze Gessa . Albo napisz na pm na mpc . Pozdro !

@D&G : Taa 25 gf'ów :D Wiesz ile trzeba na początku się napracować i zainwestować żeby miećz tego jakieś zyski ? ^^ Próbowałem już :P

No 3 punkt to dobrze mu radzisz, żeby kupował itemy za kilka kk skoro on nie ma nawet tego 1kk na wolfa...

Na początek rób karawany 1*, znajdz gildię, pożycz golda i zróbcie karawane 5*(po przejezdzie oddasz), idz na ongi i znajdz spota gdzie taxerzy nie zbierają tabletów<-można dużo zarobić a jak ma małpkę zapchaną lub nie zbiera itemów to już wogóle bogaty będziesz

Opublikowano

@up

zarty...

3 soposby

1.Allegro

2.GF

3.Sam zbieraj + karawana.

to taxi na ongach to joke..

Jak myślisz iSro? raty x1...

taxer 100lvl taxuje na ongach i jak myslsiz bedzie mu wypadac gold ? albo itemy? haha - NIE!

co innego jak free party ong... wbijasz do pt 30~40 lv i jak Cie nie wywala to masz farta ;) btw. musi byc item autoshare

po za tym.. Zły dział

takie pogawędki to w Globalnej dyskusji.

b577e893e102f.png

Admin Cienia
Opublikowano

Ok, dostał pełno waszych pomysłów, tyle wystarczy bo więcej i tak nic niema. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...