Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1194 - Table '....' Is Marked As Crashed And Should Be Repaired

iPlayCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

coraz więcej osób ma problem z scrashowaną jakąś tabelą tutaj wam napisze jak temu zapobiec:

jeżeli wam wyskoczy:

1194 - Table 'np. Account' Is Marked As Crashed And Should Be Repaired

to należy zrobić tak:

1. 20503063.png

będziemy mieli tabele

-account

-account_copy

2.16354766.png

usuwamy tabele scrashowaną "account"

3. została nam tylko tabelka "account_copy" więc tylko zmieniamy jej nazwę na "account" i gotowe

jak zmienić nazwę: 54600288.png

Pozdrawiam ^^

1336210110-U81772.png

Opublikowano

:P Z dziecmi neo najlepiej nie dyskutowac tylko ignorowac ignorowac i jeszcze raz ignorowac .To je bardziej wkurzy i zamkna sie ^^ albo modek ich zbanuje.

pozdro.

Nowicjusz
Opublikowano

Żal mi tego co ten poradnik napisal i co z tego wiemy? połowa tych co to czyta nie ma np. gmlist_copy więc po huja taki temat robisz?

Opublikowano

<!--quoteo(post=488142:date=Oct 16 2009, 04:56 PM:name=ZqT)--><div class='quotetop'>CYTAT(ZqT @ Oct 16 2009, 04:56 PM) <a href="index.php?act=findpost&pid=488142"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Żal mi tego co ten poradnik napisal i co z tego wiemy? połowa tych co to czyta nie ma np. gmlist_copy więc po huja taki temat robisz?<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

OMG , a nie opisałem skąd te gmlist_copy?

1336210110-U81772.png

Opublikowano
DOBRY PORADNIK! tzn troche trzeba pomyśleć, ale przydał mi sie, można by go dopracować :P

może tylko kilka obrazków by trzeba było więcej dodać ale nic więcej ...

1336210110-U81772.png

Opublikowano

ja mam problem z tableka quest to jak biore te duplicate to mi sie pojawia blad quest is marked as crashed... wtf co mam zrobic :(

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...