Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto 77lv Woj - Co robić?

DarkSmartM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wojownika 77lvl body z nawet dobrym eq którym nie gram.. już rok to konto stoi bezczynnie ponieważ skończyłem z tą grą, ale tak sobie myślę że z tym kontem coś trzeba było by zrobić, tylko co? Wrócić do tej gry? (nie miałem żadnych problemów ze skończeniem z metinem - mnie gry nie uzależniają na szczęście)

Sprzedawanie odpada, bo z realnymi pieniędzmi problemów nie mam, i nie pisać do mnie na PW bo i tak nie oddam za free..

Pytanie grac czy nie grać?

Opublikowano

Ale opłaca sie w to jeszcze grać? Nie ma botów tak jak kiedyś? Bo client mi przepadł i musiałbym ściągać od początku

I jak z ludźmi? Są jeszcze jacyś normalni czy tylko te z gangu "Twoja stara"?

Opublikowano

Wiesz co ? Najlepiej sprzedaj to konto jeśli się i tak marnuje.

Co raz więcej, noobów tak Ci powiem. Ludzie odchodzą od tej gry. Jedyny serwer full wypełniony to Solar. Syriusz jeszcze też posiada trochę ludzi. Monastyr, Feniks - tu też nie da się do końca narzekać. A reszta ? Po prostu PUSTO. Może poczekaj na połączenie serwerów, zostaw to twoje eq i wtedy zacznij jak się coś polepszy.

PS: Co za problem pobrać Metina ? :D 30 min.. może jak masz wolniejszy net to 1h + - to tak dużo ?

E9mwj60.png
Opublikowano

Jak masz takie dobre eq to exp bo niedługo będzie połączenie serwerów :)

o.O jak mają zamiar to zrobić? Chodzi mi bardziej o nicki graczy które będą takie same jak to połączą i nazwy gildii?

Opublikowano

Nie exp jak bym ci radziłz mieś posiedzieć na mapkach, i w redlesie rekawice dropić gdybyś dziennie jedna rękawice czyli 3h dropił kamolki na mapkach to masz ich w mieś ponad 150, dzięki temu masz z 4 naprawde dobre itemy, do tego za ku itd też z 3kkk zarobisz;] a potem dopiero exp

@up to poczytaj sobie na stronie.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

o.O jak mają zamiar to zrobić? Chodzi mi bardziej o nicki graczy które będą takie same jak to połączą i nazwy gildii?

Wszystko jest opisane tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/695218-info-poczenie-serwerw/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jeśli gra przynosi Ci jeszcze korzyści, zabawę i fun to graj dalej. To w końcu jest najważniejsze. Exp dalej ;)

Opublikowano

Expić nie lubie.. to strasznie monotonne i nudne, chyba że z kimś z kim można przez ten czas popisać itp..

Najbardziej lubie wojny gildii, pvp i pomaganie na boja.. zawsze pomagam za free, ale teraz nie wiem czy tak dużo osób potrzebuje pomocy xD

Opublikowano

Zależy na jakim serwerze masz tego Woja.Z ludźmi powiem tak:Jak w każdej grze MMO dużo dzieci Neo,itp,Ale znajdziesz fajną gildię z TSem i już zaczyna być miło :)

f8U07UQ.png

Opublikowano

Wiesz co ? Najlepiej sprzedaj to konto jeśli się i tak marnuje.

Co raz więcej, noobów tak Ci powiem. Ludzie odchodzą od tej gry. Jedyny serwer full wypełniony to Solar. Syriusz jeszcze też posiada trochę ludzi. Monastyr, Feniks - tu też nie da się do końca narzekać. A reszta ? Po prostu PUSTO. Może poczekaj na połączenie serwerów, zostaw to twoje eq i wtedy zacznij jak się coś polepszy.

PS: Co za problem pobrać Metina ? :D 30 min.. może jak masz wolniejszy net to 1h + - to tak dużo ?

Na s20 masz PEŁNO ludzi ,ale tylko u niebieskich.

17029.gif

Opublikowano

Jeżeli masz chęć graj, znudzi ci się nie graj, każdy potrzebuje pauzy od gry.

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

O wojny "z prawdziwego zdarzenia" coraz trudniej, więc ja bym lepiej sprzedał to konto na Allegro, albo podropiłbym nim kamyk w DT i je sprzedawał za PLN... ;)

Opublikowano

Wszystko zalezy od rozwoju postaci oraz eq i twoich checi:)

Jezeli eq masz dobre do tego skile na odpowiednim poziomie to graj ale na plu bardzo trudno jest w tym momencie dolaczyc do ogarnietej gildi:)

Osobiscie polecam US, nawet jesli nie znasz jezyka angielskiego to dasz rade.

Podstawowe rozmowki mozesz zawsze prowadzic pomagajac sobie google tlumaczem :)

Tam jest fajny klimacik o eq nie jest trudno :)

Malo osob Ci ksuje , czeste evety :)

Polecam US'a. :>

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu nie tracił czasu na to konto i oddał je zaufanej osobie.

Na serwach ------------------- kaN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...