Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[sugestia]założenie cenzurki.

Zumaari™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Ostatnio kiedy wbiłem 250post zatsanowiłem co mogło być zmienione na forum.Wymyśliłem,żeby założyć cenzurkę na wulgaryzmy.

Miało by to wyglądać mniej więcej tak:

ku**a

Cenzurka by się pojawia,gdy post był by już wysłany.Można też zablokować posty z wulgaryzmami.Czyi jak by post posiadał wulgaryzm,nie mógł być wysłany,dopóki

z tamtąd nie zniknie niecenzuralne słowo.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Primo, stamtąd.

Po drugie, to bez sensu.

Niektóre wulgaryzmy to cześć wypowiedzi,

niektórzy mogą uznać to za niekulturalne, ale w końcu jesteśmy, kurwa, polakami.

Niet.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Primo,nie łap mnie za słówka

Po drugie,i tak dostajemy za to warny,więc może to być zablokowane.Wątpię,że byś chciał jak by ktoś napisał pod twoim tematem np.

Ty kur*a tematu nie umiesz stworzyć i ch*j.(tyle,żę by było bez cenzury),a tak chociarz pozbędziemy się takich komentarzy.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Nie dostajemy warny za przekleństwa. Nie liczy się wyzywanie oczywiście. Kokosz sam powiedział, że ograniczać tego na mpc nie będzie.

Opublikowano

To jest tylko sugestia,więc nie musi być to wprowadzone w życie.Ja dostałem na tym konice za to 5 procent,a na poprzedniej 10procent i ban na 3 dni :D

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Przeklinanie, takie o kurwa, nic nie zrobi.

Jednak (To jest przykład koteczki) Ty KURWO, jest już całkiem czymś innym i takie coś jest karalne.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Też nie widzę w tym sensu. Jak ktoś klnie to jest jego osobista sprawa, tak ludzie o nim myślą. Najczęściej wulgi przydają się do wyrażania emocji heh.

Jak ktoś przesadza, że w poście w trzech zdaniach jest więcej przerywników niż treści to niech się nie dziwi że warn poleci, bo za wyzwiska to raczej oczywiste...

Ja na NIE.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Coś takiego by nie przeszło, ponieważ na mpc nie ma zakazu używania wulgaryzmów, jednak jak już ktoś przesadza to moderator oczywiście warnuje.

Dodatkowo jeżeli byłaby taka cenzura ludzie by to omijali stawiając kropki w połowie wyrazu etc.

Jestem na nie.

Opublikowano

Bez sensu takie coś, już nam nie ograniczajcie wolności słowa do tego stopnia. Czasem słowo 'ku()wa' można powiedzieć, za to nie ma warna.

Nie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pamiętam była taka akcja, że zamiast "kurwa" generowało "kurka wodna".

Nie przeszło, tak samo jak i to nie przejdzie, bo w sumie jeżeli nie będzie się tego nadużywało w sposób naganny to pasek się nie ruszy.

Opublikowano

Cenzura wulgaryzmów nie przejdzie.

Tam gdzie to jest to te miejsca są uważane za "sztywne".

Czasami może to słowo oznaczać po prostu, że dana osoba jest zdenerwowana. Znać trzeba umiar.

Nie piszemy wulgaryzmów w kontekście obraz bo to jest i tak karane :).

To użytkownik decyduje o tym jaki będzie poziom jego wypowiedzi.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...