Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Połączenie z Internetem Xbox360

Wnuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem bo mam router i na komputerze mam kartę sieciową że mi łapie z daleka na xboxie też mi łapie ale nie łączy.To nic spróbowałem i podłączyłem kabel wszystko ładnie się łączy z siecią już all łączy ale nie połączy mnie z xbox live i dlaczego?? Niby mnie łączy gdy podłącze kabel ethernowy wprost pod xbox wszystko powinno być ok lecz z xbox live nie łączy.Zawsze mi sprawdza połączenie i tak ciągle z xbox live nie da sie i dlaczego?? w czym może być powód.Chcę się zarejestrować ponieważ mam kod na Gold Member dostał wraz z xbox-em.Nagrodzę #Lubie to# Proszę o Pomoc :(

Opublikowano

Podlacz kablem LAN i udostepnij polaczenie jescze raz.Wlasciwosci polaczenia>Udostepnianie polaczenia internetowego.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Może jak podłączysz kabel to resetnij ruter żeby automatycznie skonfigurowało tą siec :)

Dzięki sprawdzę to i napisze czy coś dało :)

Opublikowano

Dzięki sprawdzę to i napisze czy coś dało :)

Jak nie wejdzie tym sposobem co ci podałem to udostępnij sieć tak jak ci napisał @UP2@

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...