Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack na rp

luzak373

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te RP generator to może działają, nie jestem pewien, próbowałem ale mojego nr tel nie przyjmuje -.-

sam nie wiem co o tym myśleć

Opublikowano

Widzisz na tym filmie Lapki w góre i w dół ? nie no własnie koleś albo sobie robi jaja albo ma keylogera zalogujesz sie i zegnaj koncie :0

ciekawe czemu nie wygenerowal klucza przed zalogowaniem sie do gry ? na 99% keyloger .

Nawet jesli to dziala i ktos bedzie tym spamowal uzyje 3/4 razy Riot sie domysli sprawdzi Rachunek bankowy i permik poleci

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

To co że generuje, keylogger wlasnie na tym polega, że ty nie podajesz gościowi pasów, to on sobie je od Ciebie wyciąga wcześniej mówionym keyloggiem.

@sprawiedliwy, myślę tak samo. A Jeśli chodzi o działanie, to zakładam, że on wymyślił tego botka. Pierw prawdopodobnie dał kod do wygenerowania, który akurat działał, bo np. wcześniej sam go kupił, a następne będą już zryte:) I teraz to co mówiłeś, użytkownik MUSI SIĘ ZALOGOWAĆ i dopiero wtedy odkryje że to fake, a passy do konta już będą na mailu tego pana:)

Pozdro Best

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...