Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

28.10-urodziny Comba Arms

guciolina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dnia 28.10 ma odbyć się update, event, oraz wielki ban hackerow na rocznice 1 urodzin combat arms EU ,wszystkich hakujących serdecznie zapraszamy do zabawy...a propo banów poleciały mi już 2 konta przez hack. Życzę miłej zabawy

ps. Cheaterzy , hakerzy itd. itd. wykorzystajcie ostatnie dni swoich kont dobrze!

Opublikowano

"Pierdu, pierdu i się zesrasz" :P Już chyba milion razy słyszałem, że na mnie raport poszedł, 500 tyś. razy, że zrobili screenshota i 250 tyś. razy, że nakręcili filmik jak hackuje i jeszcze mi konta nie zbanowali. I jakoś mi się nie wydaję, żeby zrobili to teraz. Ale zawsze jest jakaś szansa, że mogą mnie zaskoczyć :D

Mariuszw13.png
Opublikowano

Oni jedno mówią drugie robią , te ich gadania mają po prostu nas przestraszyć tylko jedna uwaga jest taka że i tak nikt sie nie boi xD

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Tak tak. Gadajcie sobie dalej. Przy wielkich updat'e zawsze banują tych co są demka i SS oraz rapory.

Moje konto właśnie przez raporty poszło. Kiedyś z kuzynem byłem 1 i 2 w top Hackerach xD była taka strona gdzie się sprawdzało ile reportów kto ma xD

Opublikowano

Nom przydała by się taka stronka stronka, ale ja napisałem, ze zawsze moga mnie zaskoczyć :P Jak znajdziesz taką stronkę to umieść na mpc, bo fajnie by było zobaczyć na którym miejscu się jest na "black list" xD

Edit:

Znalazłem :P

To jest ukryta treść, proszę

Próbowałem siebie wyszukać ale nie znalazłem siebie :P Może tak mało reportów na mnie xD

Mariuszw13.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...