Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KamerMoD

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Na początku ogłaszam, że za rozwiązanie problemu daję limit +++

Ostatnio wpadłem na pomysł, że ulepszę sobie na kamer modzie parę itemów w dt, by nie tracić kasy na ulepszacze.

Jednak zanim wsadzę screena z błędem podam parę informacji, które możliwie ułatwią rozwiązanie problemu.

KamerModa wypakowałem do Metin2PL, clienta z 2008 roku.

Całkowicie podmieniłem plik pack. (Pack z priva do packa z modem)

Gdy byłem już u kowala wybrałem miecz, umieściłem go na pierwszym miejscu w eq oraz wybrałem w liście Inventory po czym wcisnąłem przycisk Upgrade DT po czym ukazały mi się jakieś hinduskie znaki (screen niżej).

0821002107.jpg

Bezpośredni:

http://img809.imageshack.us/img809/7623/0821002107.jpg

Opublikowano

Zumaari, w tym problem, że mi nie ulepszyło.

Nie wierzę, że zabezpieczyli, jak administracja tego serwera nie potrafi nawet zmienić ilości ros z 20 na 200 ;)

Ktoś ma jeszcze jakieś sugestie ?

Opublikowano

HA latał po mieście sprawdzając komendę na nieśmiertelność, którą znalazł w google i jarał się tym jak małe dziecko lizakiem.

Opublikowano

Na pewno się da, zawsze to powtarzałem i powtarzać będę, nie ma nic niemożliwego, na pewno zna ktoś sposób ;)

Boże widzisz i nie grzmisz, nie da sie jeśli jest zablokowane. Nie ma sposobu i jeśli chcesz sobie powtarzać to sobie powtarzaj ale nie na mpc, więc przestań spamować.

Opublikowano

@up tak i frytki do tego spamerze jak masz spamić to z sensem... @post moze podpier**8**** pliki od jakiegoś serwera na gotowcu a on juz mial zabezpieczone a wszystko inne zostawili to wiesz ;p @edit napisz na pw jaki Privek bo wydaje się być ciekawy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...