Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POSZUKUJE PROGRAMISTY lub osoby znającej mineshafter !

mistrz0071

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że jest od tego osobny temat ale przeszukałem tam już wszystkie strony i albo nie aktualne ogłoszenia albo programista jest zajęty.

Potrzebuję pluginu/launchera nie wiem nie znam sie. Ma to wyglądać tak że na mój serwer gracz z premium wejdzie bez żadnych problemów, a gracz z non premium wejdzie na serwer dopiero po wysłaniu sms'a (czyli wpisaniu sie na liste) Podobno można do tego użyć mineshaftera ;)

ZAPŁACĘ !!!

Opublikowano

Hmmm.. Chcesz to zrobić Automatycznie? Bo oczywiście jeżeli po wysłaniu SMS'a dostaniesz kod zwrotny, to możesz utworzyć Formularz np. Na jakiejś stronie (Nawet darmowej) i Użytkownik podaje: Login , Kod SMS i naciska Wyślij, a ty wchodzisz sobie w inne miejsce i pokazują ci się najnowsze Osoby, ty sprawdzasz czy kod działa np. Wklepując go w portfel Hostingu ^_^ jeżeli działa, dajesz obok Nicku: "Akceptuj" a jeżeli nie

"Odrzuć" Wtedy gdy ten sam Użytkownik wejdzie to zobaczy twoją odpowiedz. Lecz teraz jest kłopot bo musisz mieć plugin który wpuszcza Premium, a na non-premium daje np. White-Liste... :(

Ps. Napisz może tutaj na forum: http://mineshafter.pl/forum/

Opublikowano

pisz tu

www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...