Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer najlepiej zrobić

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko otóż chciałbym założyć serwer Hamachi ale nie wiem jaki serwer jest teraz najbardziej ceniony

Jaki serwer ceniony jest najbardziej:

- Hard 100% coś podobnego do Balmory lub Ravia

- 4 fun coś podobnego do Xenoxmt2

- Hard / 4 fun

- Coś innego... [Opisz..]

Opiszcie pomóżcie mi wybrać :D

Zastanawiam się nad hardem ale nie wiem czy to będzie dobry pomysł :P

image.png

Opublikowano

Żeby hard na hamachi miał sens, serw musiałby być 24/7 ;) Przynajmniej takie moje zdanie. Chociaż z doświadczenia wiem, że ludzie grający na hamachach szukają raczej... Łatwej przygody ^^

Opublikowano

Jak hamachi to 4fun. Dedyki to same hard/medium więc jeśli zależy Ci na popularności to 4fun.

Opublikowano

Nie rób wogole... Chociaż jesli juz chcesz tworzyc serwer, to mozesz zrobic na HAMACHI, ale pamietaj ze musisz miec dobrego kompa, a ludzi i tak duzo nie wejdzie. Proponuje zrobić dedyka, wybulisz te 500zl/m ale z item shopu tez zarobisz, jesli masz 18+, a zgaduje ze nie masz i po prostu chcesz sie pochwalic kolegom, ze umiesz robic serwer.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Hamachi to tylko 4fun nic innego się nie opłaca robić

wątpię że ktoś zagra hard na hamachi :)

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Chociaż jesli juz chcesz tworzyc serwer, to mozesz zrobic na HAMACHI, ale pamietaj ze musisz miec dobrego kompa, a ludzi i tak duzo nie wejdzie.

Jak na server hamachi , 50-100 osób to dużo... A po tyle luda można znaleźć na hamachi :)

@topic

Jak hamachi to najlepiej server PVP na starych dobrych plikach , z lekką edycją bonów :)

22fu7of2onif.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...