Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Patrzeć jak używam hacków! O.o

___MleczO_oK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem to można się uśmiać z ludzi którzy nie potrafią grać xD

Link do tematu na forum:

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?839816-Hacker-___MleczO_oK&highlight=___MleczO_oK

No ale co tam :D Colonel się popłakał bo pierwszy raz grał chyba na shorcie nie wspominając

że było to SnD 4 funn jak widać na filmiku z reporta ;)

Temat nie ma na celu obrazy żadnego gracza czy też użytkownika tego forum, tylko chciałbym przedstawić

co z tą grą zaczyna się dziać w ostatnich czasach... jeżeli ktoś śledzi forum na bierząco to nie raz zobaczył

tzw reporty byle zbanować (a może jest jakaś szansa... <-- tok myślenia dziecka) lub fake raporty :)

I tutaj nasuwa się moje pytanie... na forum niżej uzasadniłem się do tego jego "pro" filmiku na którym

zabijam go przez kontener o.O i pokazałem jak kogoś ściągnąć z tej kampy ;) za używanie tam tego miejsca

mogę się spodziewać bana za glitch/bug ? Bo nigdy nie spotkałem się z reportem za takie coś ... B)

2096247301.png

Opublikowano

Nie możesz dostać za to bana. Normalnie zabiłeś kolesia przez lukę między kontenerem, a ścianą.

Nie jest to ani glitch ani bug ... clean kill.

A takie dzieci jak powinny pograć w metina skoro nie potrafią grać w CA.

Ja mam raport za Abuse Elite (oczywiście nie zbanowali mnie) ... wywaliłem 2x Hackera (telekill), Glitchera, i kolesia z ewidentnym aimem (z jakiegoś gównianego SMG bez scopa przez pół Snowa 6x bania pod rząd) - i to jest wg. dzieci Abuse ? Hahahaha

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie wiem co to robi w Mediach... Śmiać mi się chcę, przecież normalnie go zabiłeś... Nie musisz się o nic bać.

Opublikowano

Omg. Śmiać się chce, no niestety większość idiotów najpierw reportuje zamiast pomyśleć i obczaić jak padł..Tak to jest, jak się polega na takich rzeczach co ten koleś używał, mógł od razu Cie zrashować ale wolał na czerwoną kropkę popatrzeć. Bana oczywiście nie będzie..to chyba też podobne jest na roadkillu w kontenerze z otwartymi drzwiami, też taka luka tam jest i jak stamtąd walę to też "through wall"..A tak wgl. to dzięki za wstawkę bo jakoś nie wiedziałem o tej luce na shorcie xD

Opublikowano

Osraj ten raport i graj dalej. Pokemon nie może pogodzić się, że go zabiłeś.

Ile to ja razy na Sector 25, nawalałem w dziurę pomiędzy skrzynią, a ścianą i jakoś bana nie dostałem .

9368_gold.png

Opublikowano

Omg. Śmiać się chce, no niestety większość idiotów najpierw reportuje zamiast pomyśleć i obczaić jak padł..Tak to jest, jak się polega na takich rzeczach co ten koleś używał, mógł od razu Cie zrashować ale wolał na czerwoną kropkę popatrzeć. Bana oczywiście nie będzie..to chyba też podobne jest na roadkillu w kontenerze z otwartymi drzwiami, też taka luka tam jest i jak stamtąd walę to też "through wall"..A tak wgl. to dzięki za wstawkę bo jakoś nie wiedziałem o tej luce na shorcie xD

Mam ponad 2lata grania eli pro na shorcie za sobą więc znam tą mapę prawie że na pamięć ^_^

2096247301.png

Opublikowano

Mam ponad 2lata grania eli pro na shorcie za sobą więc znam tą mapę prawie że na pamięć ^_^

Mówię ci, raczej nie powinieneś mieć problemów, tylko wiesz jak to z NEXONem.

Coś im się poprzewraca i cię zbanują.

9368_gold.png

Opublikowano

Mówię ci, raczej nie powinieneś mieć problemów, tylko wiesz jak to z NEXONem.

Coś im się poprzewraca i cię zbanują.

A znając życie będzie to za 2lata ... gdy już sprzedam to acc a będę mieć innego LTC :D

2096247301.png

Opublikowano

Teraz dzieci raportują za wszystko co zobaczą... Ale jak ktoś użyje telekilla na cw itp. to już nie raportną. Olej to i graj dalej.

Bywalec
Opublikowano

Np. Ja.

Wiecie ża za napisanie:

fk u

f u

fk

lub czegoś podobnego jest ban ? Oczywiście chat ban :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

@UP

Taaa wiem ... dostałem już 2x.

Konto, które mam 3 miechy (MAJ2) ma już 2giego Chat Bana xD

Trollegulamin Nexon :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• 4 miesiące temu...
Bywalec
Opublikowano

Nie odkopujemy starych tematów. Zamykam.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...